Flyttfirma i Sigtuna

Låt oss på Flytt & Städ Sverige AB hjälpa dig med flytten i eller runt Sigtuna kommun!

RUT ger 50% prisnedsättning
Vi prismatchar andra flyttfirmor
Goda omdömen via Reco.se – 4,3/5
Seriöst med yrkestrafiktillstånd
Försäkrad och trygg flytt
Alla förekommande flyttjänster

Vår flyttfirma i Sigtuna kommun erbjuder allt inom flytt utan några begränsningar, ett fullserviceföretag inom flytt. Med dagens förmånliga RUT-avdrag reduceras arbetskostnaden för flyttjänster med 50% via skatteverket.

Känn dig hjärtligt välkommen att kontakta oss om det finns frågor om flytt eller om ett kostnadsförslag på flytten önskas.

Vi hjälper till med flytten inom och utanför Sigtuna kommun!

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Välkommen att ta del av våra fina kundomdömen

Flyttfirma i Sigtuna

En ordinär flytt innehåller en mängd olika moment som måste utföras innan allt är på plats på nästa adress. Mycket av det som ska göras under flytten är tungt och krångligt att hantera och kräver styrka av den eller dem som utför flytten. Vi rekommenderar att i alla fall ta in en flyttoffert från vår flyttfirma för att därefter i lugn och ro fundera på om du eller ni ska göra flytten själv eller anlita en flyttfirma. Det går bra att fråga oss om pris för hela flytten eller bara vissa delar av flytten – vi är flexibla.

Det är en mängd olika moment som ska göras som att sortera, forsla bort överblivet till tipp eller återvinning, plocka ner exempelvis hyllor, lampor och gardiner, packa ner husgeråd i flyttkartonger, bära, flytta, transportera och så vidare. Allt det här eller vissa delar av flytten kan vi hjälpa till med!

Om vi anlitas för exempelvis hela flytten kommer vi på flyttdagen, när allt förarbete är gjort, att bära allt till flyttbilen för att där packa in allt på ett bra och säkert sätt för att skydda bohag eller inventarier. Därefter kör vi vår flyttbil på ett säkert och bra sätt för att undvika att tråkigheter händer som att något går sönder.

Som etablerad flyttfirma har vi inga begränsningar när det kommer till avstånd utan vi utför regelbundet flyttningar inom hela vårt avlånga land och även utomlands – vi löser flytten.

Kontakta oss gärna inför flytten i exempelvis Sigtuna eller om du bara har en fråga om flytt. Det går bra att komma i kontakt med oss på flera sätt som via telefon, vanligt mejl, chatt, formulär för flyttoffert, formulär i sidfoten och snabboffert. Ett pris på flytten från oss kommer att vara fördelaktigt och med RUT-avdraget på det kommer det att bli ett riktigt bra pris.

Hjärtligt välkommen till en smidig flyttfirma i Sigtuna!

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Sigtuna

flyttfirma i sigtuna

Boka flyttfirma i Sigtuna

Då vi varit igång i många år inom flyttbranschen vet vi naturligtvis exakt hur en flytt i exempelvis Sigtuna ska planeras och genomföras för att undvika tråkigheter under själva flytten. Vi är mycket noga med att våra kunder ska vara trygga med oss och ingen ska behöva oroa sig över att någon onödig skada ska inträffa på bohag eller inventarier eller något annat missöde. Vår flyttpersonal är erfaren och vet hur flyttjobbet fungerar.

En garanti att luta sig emot är våra fina kundbetyg på Reco.se som borgar för en trygg och smidig flytt. Alla dessa omdömen går att lita på då de är verifierade med Bank-ID vilket betyder att de är äkta.

Som vi tidigare nämnt är det idag mycket förmånligt att anlita någon för flytten med tanke på det fina RUT-avdraget som reducerar kostnaden för arbetsinsatsen med 50%. Vi sköter om det pappersarbete som krävs i samband med flytten så det är inget våra kunder behöver tänka på. Om det finns funderingar på avdraget är det bara att kontakta oss så hjälper vi till att reda ut eventuella frågor. Förutom flytt så finns det en hel del andra hushållsnära tjänster som ingår i RUT.

En annan viktig sak som alla seriösa flyttfirmor har är naturligtvis yrkestrafiktillstånd, så även vi. Försäkringar är ytterligare en viktig sak som vi naturligtvis också har om något mot förmodan skulle inträffa under flytten.

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Sigtuna

flyttfirma i sigtuna

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster