Flyttfirma i Växjö

Din flyttfirma i Växjö

Flytt & Städ Sverige AB är en gedigen flyttfirma med många års erfarenhet av olika flyttuppdrag och vi växer hela tiden så det knakar.

Detta kräver då självklart en mängd nöjda kunder annars ingen utveckling

En flyttfirma med försäkringar
Trafiktillstånd borgar för säkerhet
Prisgaranti mot annan flyttfirma
Rutavdrag – 50% av arbetskostnaden
Kontakta oss för en offert

Vi erbjuder er en behaglig och varsam flyttupplevelse som även är kostnadseffektiv

Pröva gärna oss! Du kommer inte bli missnöjd

Begär gratis offert

flyttfirma

Vad tycker våra kunder om oss?

Boka flyttfirma i Växjö

Vi hjälper dig med din flytt i Växjö samt i omkringliggande orter. Din trygghet är vår prioritet – Vi erbjuder en professionell, smidig och bekymmersfri flytt.

 Utbildad personal inom flytt
 Seriös och serviceinriktad personal
 Personal som älskar sitt arbete

Vad ni än har för behov så försöker vi på bästa sätt att tillgodose dem. Vanliga tjänster som vi ofta får i uppdrag att utföra kan vara att vi förbereder flytten genom att sortera, röja, köra bort delar av bohaget eller inventarierna till tipp eller magasin. Därefter hjälper vi ofta till att varsamt packa ner det som ska flyttas, i professionella flyttlådor och flyttkartonger.

Samma dag eller när själva flyttdagen kommer lastar vi flyttbilen på ett varsamt sätt och täcker in allt med filtar och täcken så att inga skador uppstår. Skulle dock något hända så har vi försäkringar som täcker.

Behöver ni sedan hjälp med att montera upp exempelvis olika möbler, hyllor eller kanske lampor så kan vi hjälpa till med det också.

Om ni önskar en prisuppgift så är ni välkommen att kontakta oss här via hemsidan eller om ni hellre vill ringa.

Skicka gärna iväg en offertförfrågan redan nu!

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Växjö

Begär offert

En flytt utan bekymmer

En flytt kan vara både tung och ansträngande för de flesta samtidigt som det är en stor händelse då vi kanske inte flyttar så många gånger i livet. Vi vill gärna underlätta processen för våra kunder.

Som flyttfirma i Växjö hjälper vi dig så att flytten blir så som det är tänkt – smidig och smärtfri.

Begär gärna en offert redan nu så återkommer vi inom kort.

Begär offert

flyttfirma

Fakta om Växjö

Växjö som ligger ungefär mitt i Småland är en tätort med runt 70000 invånare.

Det har bott människor i området sedan flera tusen år tillbaka i tiden, åtminstone sedan yngre stenåldern. På 1300-taler blev Växjö en stad och med sitt läge nära den danska gränsen blev orten flera gånger hårt ansatt. Växjö är omgiven av flera sjöar som exempelvis Helgasjön.

Under 1900-talet växte Växjö snabbt då antalet invånare år 1960 bara var ungefär 23000 personer. Detta åtföljdes av en utbyggnad av skolor, sjukhus och universitet.

Växjö har goda kommunikationer med omvärlden via tåg samt buss och bil då flera riksvägar passerar i genom orten. Strax utanför Växjö ligger även Växjö-Kronoberg Flygplats.

Skogsnäringen är sedan länge en viktig del av näringslivet och Södra Skogsägarna har sitt huvudkontor på orten. Känt är även Videum Science Park med mer än 100 olika företag.

Köpcentret Grand Samarkand är ett känt köpcentrum.

Kända sevärdheter är exempelvis glasmuseet Smålands museum, Kronobergs Slottsruin, Bergkvara Slott, Teleborgs Slott och Växjö Domkyrka.

En känd festival som går av stapeln varje år i augusti är Karl-Oskarsdagarna.
Några kända idrottsklubbar är Östers IF som spelar på anrika Värendsvallen, Växjö Lakers Hockey och IFK Växjö.

Några kända personer från Växjö är författaren Pär Lagerqvist, friidrottaren Carolina Klüft, vetenskapsmannen Carl von Linné, operasångerskan Kristina Nilsson, fotbollsbröderna Ravelli, musikern Ola Salo och fotbollsspelaren/tränaren Tommy Svensson.

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Växjö

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster