Flyttfirma i Stockholm

Flytt & Städ Sverige AB är en väletablerad flyttfirma i Stockholm med många års erfarenhet av flytthjälp

Vi är idag, tack vare alla våra fantastiska kunder, väl etablerade på de flesta orter från mellersta delen av landet ner till de sydligaste delarna. Inget hindrar dock från att åta oss flyttuppdrag i hela vårt vackra avlånga land. Att erbjuda snabb, proffsig och personlig flyttservice är för oss en självklarhet.

50% Rutavdrag för alla flyttjänster
Vår flyttfirma och ert bohag är försäkrade
Vår prisgaranti utmanar priset från annan aktör
Fria flyttofferter utan krav på att ni måste anlita oss
Mycket goda omdömen via Reco.se

Varmt välkommen att kontakta oss inför flytten!

Flytt & Städ Sverige AB

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Boka flyttfirma i Stockholm

Vår flyttfirma garanterar en smidig, prisvärd och seriös flyttupplevelse för privatpersoner, organisationer, företag, föreningar, kommuner samt regioner.

Vi förstår att ni som privatperson kanske har mycket att tänka på nu när ni planerar att flytta, både vad gäller det gamla boendet och det nya. Den som flyttat några gånger vet att det är mycket att stå i när det gäller bohagsflytt så som att röja bland gamla saker, packa ner allt som ska flyttas, forsla överblivet till tippen, förvara det som ska sparas kanske på annat ställe, montering och demontering, flytta tunga saker med mera.

Vi hjälper er med flytten!

flyttfirma i Norrköping

Åt företag erbjuder vi samma flyttjänster som vid privatflyttar.

Har ni behov av olika flyttjänster som att flytta ert kontor, er butik eller hela er industri samt annan företagsflytt är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss för en flyttoffert eller en diskussion. Alla företag har naturligtvis olika behov och förutsättningar men vi löser uppgiften tillsammans med er på bästa sätt.

Vår flyttfirma har även god och gedigen erfarenhet av att betjäna kommuner och regioner med vår flyttservice. Är ni representant för exempelvis kommun eller region så är ni varmt välkommen att kontakta oss på det sätt ni föredrar.

Även idrottsföreningar och andra föreningar samt olika organisationer är också välkomna när behov av olika flyttjänster uppstår.

Vi matchar priset för flytt i Stockholm

Om ni nu går i tankarna att anlita någon för att hjälpa er med flytten i Stockholm eller på annan ort så rekommenderar vi att ni tar in offerter från ytterligare 1-2 flyttfirmor och jämför flyttofferterna noga så att de verkligen är jämförbara. Med vår prisgaranti inom flytt matchar vi priset ni har fått från en av våra konkurrenter.

Dock är inte alltid priset det viktigaste inför flytten utan den hjälp och den flyttservice ni får. Läs gärna våra recensioner på Reco.se där vi har mycket goda medelbetyg vilket borgar för att ni får en god service under flyttdagen.

offert flytt

Flytthjälp i Stockholm

Om ni är ute efter en kostnadseffektiv och proffsig flyttfirma, tveka inte att kontakta oss, eller varför inte gå vidare och fyll i vårt offertformulär så får ni ett konkurrenskraftigt pris inom kort.

Vi älskar kontakten med människor och att lämna en kund missnöjd är inte aktuellt. Vi levererar seriös service inom flytthjälp.

Så om ni är en privatperson eller en representant för ett företag, kommun eller region samt även föreningar och organisationer är ni varmt välkommen att höra av er inför flytten.

Finns det andra behov som exempelvis bärhjälp, olika transporter eller annat så är vi naturligtvis intresserade även av det. Så har ni andra behov och osäker på om vi kan hjälpa till – tveka inte att höra av er ändå – Vi hjälper er!

Flytt & Städ Sverige AB

Begär en gratis offert

Flyttfirma i Stockholm

* Privatflytt och företagsflytt
* Kommuner och regioner
* Hela flytten eller bara del av flytten
* Alla förekommande flyttjänster
* Prisgaranti på flytten
* RUT-avdrag för privatpersoner – 50%

Trygghet

* Alltid rengjord flyttbil för att undvika skador
* Proffsig och säker packning
* Skyddar bohag eller inventarier på bästa sätt
* Försäkring via Protector Forsikring ASA
* Full ersättning vid skador
* Trafiktillstånd
* Kostnadsfri flyttoffert utan krav

Smidig flytt

* Noggrann planering innan flyttuppdraget
* Tydlig flyttoffert som förklarar vad det kostar
* Hjälp med det vi kommit överens om
* Vi kommer med rätt flyttbil eller bilar för flyttuppdraget
* Även rätt antal flyttpersonal så att det löper på
* Flexibilitet – vi har alla unika behov

Lite fakta om Stockholm

Stockholm som är vår största tätort är känd som en av världens vackraste platser och vi som bor inom landet kan bara hålla med. Orten ligger vackert belägen vid Mälarens utlopp i Östersjön och skärgården är välkänd för sin skönhet.

Stockholm började etableras på 1100-talet och har därmed en lång historia och grundaren sägs traditionellt vara Birger Jarl.

Stockholm har nu närmare en miljon invånare i kommunen samt mer än 2 miljoner invånare i hela regionen. I Stockholm finns mycket att uppleva för de som bor där samt för de som årligen besöker orten.

Stockholm har goda kommunikationer med omvärlden via exempelvis Arlanda flygplats.

Kända företag, butiker och platser är exempelvis varuhuset NK, Åhléns, Riksdagshuset, Mall of Scandinavia, Friends arena, Gamla Stan, kungliga slottet, Djurgården, Kaknästornet, Skansen, Karolinska sjukhuset, Sergels Torg, Vasamuseet och så vidare.

För kulturintresserade finns det ett mycket stort utbud som exempelvis Kungliga Dramatiska Teatern och Kulturhuset på Sergels torg.

För den idrottsintresserade finns också mycket att uppleva såsom fotboll med AIK, Djurgården och Hammarby.

Exempel på kända personer från orten är Peter Jöback, Britt Ekland, Malin Åkerman, Lasse Hallström, Alexander Skarsgård, Hans Blix, Max Martin, Jan-Ove Waldner, Mats Sundin, Zara Larsson, Joel Kinnaman, Dolph Lundgren, Stefan Persson, Sarah Sjöström, Benny ­Andersson, Annika Sörenstam, Robyn och Christer Fuglesang.

Vi tackar för att ni har visat ett intresse för oss

Ni kommer bli väl omhändertagen när det är dags för flytten eller vad ni än önskar hjälp med.

Vi garanterar en proffsig, seriös och smidig flytt samt att vi hanterar ert bohag och inventarier på bästa sätt.

Vi ser fram emot att höra från er!

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Stockholm

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster