När din flytt ska vara enkel och smidig

Nöjd kundgaranti

Flyttfirma Stockholm

Flytt & Städ Sverige AB är en väletablerad flyttfirma med mångårig erfarenhet inom flytthjälp

Vi är idag, tack vare alla våra fantastiska kunder, väl etablerade på de flesta orter från mellersta Norrland ner till södra Skåne. Inget hindrar oss dock från att åta oss uppdrag i hela vårt vackra avlånga land Sverige.

Att erbjuda snabb, proffsig och personlig flyttservice är för oss en självklarhet.

50% Rutavdrag för packhjälp, flytthjälp samt flyttstädning
Flyttfirman, ert bohag och vår personal är försäkrade – trygghet hela vägen
Med vår prisgaranti utmanar vi priset ni har fått från annan flyttfirma
Fria offerter

Varmt välkommen att kontakta oss – er flyttfirma i Stockholm

Begär gratis offert
Recensioner

Familj som ska flytta

Proffsig och prisvärd flytthjälp i Stockholm

Vi förstår att ni som privatperson kanske har mycket att tänka på nu när ni planerar att flytta, både vad gäller det gamla boendet och det nya. Den som flyttat några gånger vet att det är mycket att stå i när det gäller bohagsflytt så som packning, röjning, bortforsling till tipp eller återvinning, magasinering, flyttstädning, montering och demontering, flytta piano etc. Allt detta eller vad ni önskar kan vi hjälpa er med!

Vårt flyttföretag i Stockholm garanterar en smidig, prisvärd och seriös flyttupplevelse för privatpersoner, företag, kommuner samt regioner.

När det gäller företag erbjuder vi naturligtvis alla förekommande flyttjänster som ni kan tänkas vara i behov av. Har ni behov av kontorsflytt, butiksflytt, industriflytt, flytta kassaskåp eller andra tungtransporter samt annan företagsflytt så är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss.

Vi har även god erfarenhet av att betjäna kommuner och regioner med vår flyttservice. Är ni representant för exempelvis någon kommun eller region så är ni varmt välkommen att kontakta oss på det sätt ni finner bäst.

Om ni nu går i tankarna att anlita någon för att hjälpa er så rekommenderar vi att ni tar in offerter från ytterligare 1-2 flyttfirmor och jämför offerterna noga så att de verkligen är jämförbara. Med vår prisgaranti matchar vi priset du har fått från en av våra konkurrenter.

Dock är inte alltid priset det viktigaste utan den hjälp ni får. Läs gärna våra recensioner på Reco.se, Google och Facebook där vi på samtliga ställen har mycket goda medelbetyg.

Om ni är ute efter en kostnadseffektiv och proffsig flytthjälp i Stockholm, tveka inte att kontakta oss, eller varför inte gå vidare och fyll i vårt offertformulär så får ni ett konkurrenskraftigt pris inom kort.

Vi älskar kontakten med människor och att lämna en kund missnöjd är inte aktuellt.
Så om ni är en privatperson eller en representant för ett företag, kommun eller region så är ni varmt välkommen att höra av er.

Som flyttfirma i Stockholm levererar vi seriös service inom flytthjälp.

Finns det andra behov som exempelvis bärhjälp eller annat så är vi naturligtvis intresserade även av det. Så har ni andra behov och osäker på om vi kan hjälpa till – tveka inte att höra av er ändå – Vi hjälper er!

Begär gratis offert

Flyttfirma

* Privatflytt och företagsflytt
* Kommuner och regioner
* Hela flytten eller bara del av flytten
* Alla förekommande flyttjänster
* Prisgaranti
* RUT-avdrag för privatpersoner – 50 %

Trygghet

* Alltid städad flyttbil för att undvika skador
* Proffsig och säker packning
* Skyddar bohag eller inventarier på bästa sätt
* Försäkring via Protector Forsikring ASA
* Full ersättning vid skador
* Trafiktillstånd
* Kostnadsfri offert utan krav

Smidigt

* Noggrann planering innan uppdraget
* Tydlig offert som förklarar vad det kostar
* Hjälp med det vi kommit överens om
* Vi kommer med rätt bil eller bilar för uppdraget
* Även rätt antal personal så att det löper på
* Flexibilitet – vi har alla unika behov

Lite fakta om Stockholm

Stockholm som är vår huvudstad är känd som en av världens vackraste städer och vi som bor i Sverige kan bara hålla med. Staden ligger vackert belägen vid Mälarens utlopp i Östersjön och skärgården är välkänd för sin skönhet.

Staden började att etableras på 1100-talet och har därmed en lång historia och grundaren sägs traditionellt vara Birger Jarl.

Staden som är vår största stad har nu närmare en miljon invånare i kommunen samt mer än 2 miljoner invånare i hela storstadsregionen. I Stockholm finns mycket att uppleva för de som bor där samt de som årligen besöker staden.

Stockholm har goda kommunikationer med omvärlden via exempelvis Arlanda flygplats.

Kända företag, butiker och platser i staden är exempelvis varuhuset NK, Åhléns, Riksdagshuset, Mall of Scandinavia, Friends arena, Gamla Stan, kungliga slottet, Djurgården, Kaknästornet, Skansen, Karolinska sjukhuset, Sergels Torg, Vasamuseet etc.

För kulturintresserade finns det ett mycket stort utbud som exempelvis Kungliga Dramatiska Teatern och Kulturhuset på Sergels torg.

För den idrottsintresserade finns också mycket att uppleva så som fotboll med AIK, Djurgården och Hammarby.

Exempel på kända personer från staden är Peter Jöback, Britt Ekland, Malin Åkerman, Lasse Hallström, Alexander Skarsgård, Hans Blix, Max Martin, Jan-Ove Waldner, Björn Borg, Mats Sundin, Zara Larsson, Joel Kinnaman, Dolph Lundgren, Stefan Persson, Sarah Sjöström, Benny ­Andersson, Annika Sörenstam, Robyn och Christer Fuglesang.

Vi tackar för att ni har visat ett intresse för vårt flyttbolag

Ni kommer bli väl omhändertagen när det är dags för flytten eller vad ni än önskar hjälp med

Vi garanterar en proffsig, seriös och smidig flytt samt att vi hanterar ert bohag och inventarier på bästa sätt

Vi ser fram emot att höra från er!

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster