Flyttfirma på Södermalm

Flytt & Städ Sverige AB är en etablerad flyttfirma på Södermalm. För oss är nöjda kunder mycket viktigt – det absolut viktigaste

Flytthjälp, packning och transporter
Fri flyttoffert med prisgaranti
En försäkrad flyttfirma med trafiktillstånd
Nyttja RUT-avdraget om 50%

Vi erbjuder den bästa flyttservice till företag, privatpersoner, föreningar, kommuner/regioner och så vidare. Vi erbjuder inte bara hjälp med flytten på Södermalm utan i hela regionen, i hela landet och även utanför vårt land.

Välkommen att kontakta oss inför flytten!
Flytt & Städ Sverige AB

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Boka flyttfirma på Södermalm

Som flyttfirma tar vi hand om våra kunders bohag, kontorsmöbler eller inventarier som om de vore våra egna och vi lägger ner hela vår själ så att flytten blir så som ni önskar, alltså en smidig, trygg och effektiv flytt.

Vi transporterar det som ni önskar och exempel på flyttjänster som kan vara aktuella är flytthjälp, packning, demontering, röjning av er vind eller er källare och frakt till tipp, rengöring, montering samt magasinering.

Andra tjänster som vi erbjuder kan vara att vi hjälper er med trädgården, att frakta bort trädgårdsavfall, olika transporter, snöröjning på vintern, kratta löv på hösten med mera, med mera.

Önskar ni en prisuppgift/flyttoffert så är ni välkommen att höra av er på det sätt ni tycker är enklast. Här på vår hemsida kan ni fylla formulär för flyttoffert. Det går också bra att skicka ett vanligt mejl eller att ringa oss angående exempelvis flytten.

Det förmånliga RUT-avdraget, för privatpersoner, som idag 2021 är mycket förmånligt vid flytt och andra närliggande tjänster ordnar vi. Förutom det kommer en flyttoffert från oss att vara tydlig så att inga onödiga missförstånd uppstår.

Vi ser fram emot att diskutera flytt eller närliggande tjänster med er.

Vi vänder oss till alla – företag, privatkunder, idrottsföreningar, andra föreningar, kommuner och så vidare.

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Södermalm

flyttfirma på södermalm

Flyttfirma på Södermalm

* Alla är hjärtligt välkomna
* Privatflyttar och företagsflyttar
* Kommuner och regioner
* Föreningar och organisationer
* Hela flytten eller delar av flytten

Trygghet vid flytten

* Vi erbjuder er en säker och effektiv flytt
* Alltid ren flyttbil
* Vi skyddar med mjuka täcken
* Vi packar självfallet på rätt sätt
* Försäkringar finns om skada skulle uppstå
* Självfallet har vi trafiktillstånd

Smidig flytt

* Tillsammans planerar vi flyttdagen
* Tydlig flyttoffert vad som ingår
* Vi hjälper er med det vi avtalat
* Vi undviker missförstånd
* Vi sätter er som kund i fokus

Fakta om Södermalm

Södermalm är ett område i huvudstadens innerstad med delarna Gamla Stan, Riddarholmen, Långholmen, Reimersholme, Södermalm och Södra Hammarbyhamnen. Befolkningen uppgår till närmare 130000 invånare (år 2016).

Exempel på välkända gator och torg är Götgatan, Hornsgatan och Mariatorget. Viktiga byggnader och institutioner är exempelvis Södersjukhuset, Skrapan, Katarinahissen vid Slussen, Medborgarplatsen med Medborgarhuset, Bofills båge och Söder torn.

Exempel på byggnader av kulturhistoriskt värde utöver Södermalms kyrkor och den historiska trähusbebyggelsen från 1700-talet är exempelvis Hellgrenska Palatset, Gröna Gården och Östra Årstabron. Redan under medeltiden fanns det viss bebyggelse i området.

Exempel på profiler är Olle Adolphson, Stickan Andersson, Carl Michael Bellaman, Carl Anton, Brita Borg, Albert Engström, Greta Garbo, Inga Gill, Carl-Gustaf Lindstedt, Sune Mangs, Nacka Skoglund, Pia Sundhage, Evert Taube och Fred Åkerström.

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Södermalm

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster