Flyttfirma i Märsta

Flytt & Städ Sverige AB är en flyttfirma i Märsta. Vi hjälper dig gärna med din flytt!

RUT ger 50% reducering av priset
Allt inom flytt
Vi matchar andra flyttofferter
Fina omdömen via Reco.se – 4,3/5
Yrkestrafiktillstånd för flytt
Försäkrad och trygg flytt

Som seriös flyttfirma hjälper vi dig med flytten i vackra Märsta, i närområdet eller längre bort om det skulle vara aktuellt. Vi kan erbjuda alla tjänster inom flytt då vi som etablerad flyttfirma har en mycket god kapacitet. Med RUT-avdraget som reducerar kostnaden för arbetet med 50% blir det ett mycket förmånligt pris för din flytt.

Kontakta oss gärna för en flyttoffert eller om du undrar något över vår flytthjälp.

Vi löser flytten i Märsta!

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Goda kundbetyg från våra kunder

Boka flyttfirma i Märsta

Som etablerad flyttfirma i större delen av vårt land utför vi regelbundet flyttningar även i Märsta med omnejd. Vi åtar oss alla förekommande flyttuppdrag och närliggande tjänster – ett fullserviceföretag inom flyttbranschen som erbjuder flytthjälp till privatpersoner, företag och offentliga aktörer.

En flytt kan vara ett mycket tungt projekt vilket alla vet som någon gång flyttat från en bostad till en annan. Det är mycket som ska sorteras, packas, forslas bort, bäras, flyttas och därefter ställas i ordning. Vissa saker är tunga och otympliga att flytta och kräver därmed både styrka och smidighet av dem som ska bära under flytten.

Ett alternativ till detta slit, som kan bli för mycket för många, är att anlita en seriös flyttfirma för flytten. Vissa anlitar oss för hela flytten medan andra bara för vissa moment som är tunga eller besvärliga.

Idag med vårt fina RUT-avdrag behöver inte en flytt kosta så förfärligt mycket. Avdraget reducerar arbetskostnaden för flytten med så mycket som 50% via skatteverket. Avdraget är inget som våra kunder behöver fundera så mycket på utan det sköter vi om.

Fråga oss gärna om ett pris för din flytt och fundera sedan i lugn och ro om du vill anlita vår flyttfirma.

Hjärtligt välkommen att kontakta oss för en prisuppgift inför flytten i Märsta eller om det handlar om en flytt på annan ort. Det går att kontakta oss på olika sätt som via telefon, chatt, mejl, formulär för flyttoffert, snabboffert och kontaktformulär i sidfoten.

Vi kan gemensamt fram ett optimalt förslag för flytten om det önskas. Våra flyttpriser håller en rimlig nivå och står sig väl i jämförelse med andra aktörer inom flyttbranschen.

flyttfirma i märsta

Flytthjälp i Märsta till ett bra pris och med trygghet

Trygghet under flytten är viktigt för oss då vi vill att våra kunder ska känna sig säkra med oss när vi flyttar kära ägodelar eller inventarier. Vi har en välutbildad flyttpersonal som kan sitt jobb och därmed hanterar bohag och inventarier på ett bra sätt så att skador undviks under flytten.

Om något mot förmodan skulle hända under flytten, i exempelvis Märsta, har vi naturligtvis som alla andra seriösa flyttfirmor de dokument i form av försäkringar och yrkestrafiktillstånd som krävs för att kunna bedriva en trygg och seriös verksamhet inom flytt. Vår fordonsflotta är i bra skick och vi kör alltid med städade bilar för att ytterligare skydda det vi transporterar och flyttar. Vi packar allt på flyttbilen på ett bra sätt och skyddar med filtar, skyddsplaster och annat som krävs.

Välkommen att ta del av våra fina omdömen på Reco.se som är en trygghet att vi kommer att hantera bohag eller inventarier på ett mycket bra sätt under flytten. Alla dessa omdömen är verifierade via Bank-ID så de är alla äkta.

Som vi skrev ovan är det viktigt att tänka på att RUT-avdraget för privatpersoner reducerar kostnaden för arbetet under flytten med 50%. Avdraget gäller även för en mängd andra tjänster förutom flytt, så om det finns någon fundering på avdraget och vad som gäller, kontakta oss gärna så hjälper vi till.

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Märsta

Tecknad figur som lyfter en tung låda

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster