När din flytt ska vara enkel och smidig

Nöjd kundgaranti

Prisförslag direkt

Pianoflytt

Kontakta oss gärna om du behöver flytta ett piano, en flygel eller en orgel

Kontakta oss

Pianoflytt med omsorg

Vi hjälper dig gärna om du behöver flytta ett piano inom din bostad eller om pianot ska fraktas bort till återvinning eller tipp. Vi hjälper även till med flyglar och orglar om det skulle vara aktuellt.

Tänker du sälja pianot eller forsla bort det till auktionskammare eller någon annanstans löser vi det också.

Alla dessa instrument är tunga och kräver både vana och styrka för att instrumentet inte skadas eller så du själv inte skadar dig – så låt oss hjälpa dig! Naturligtvis har vi alla de hjälpmedel och försäkringar som krävs för en trygg hantering.

Kontakta oss gärna om du behöver hjälp med en pianoflytt eller andra närliggande tjänster. Det går bra att fylla i ett formulär för kontakt eller offert, mejla till oss på vanligt sätt, chatta med vår kundservice eller ringa oss.

Piano lastas på lastbil

Pianoflytt och RUT-avdraget

Det går att nyttja RUT-avdraget för pianoflytt i ett par fall, reduceringen är då 50% av arbetskostnaden.

Om du behöver flytta ett piano inom din bostad kan du använda avdraget för arbetskostnaden vilket då räknas som möblering enligt Skatteverket. Om du ska flytta ett piano som ingår i en vanlig flytt kan du också nyttja avdraget precis som för flytten. Avdraget gäller också om du ska flytta pianot från exempelvis din sommarstuga och till din permanenta bostad. Ett annat fall där avdraget gäller är om det ska köras bort till auktion eller annan återanvändning, men där är avdraget lite mer komplicerat.

Däremot om pianot ska köras bort till kommunens återvinning/tipp för att där kasseras gäller inte avdraget. Det gäller heller inte om det ska köras bort och skänkas till exempelvis en vän eller en släkting.

Hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har några frågor om avdraget.

Var hjälper vi till att flytta pianon?

Vi hjälper till att flytta pianon på många orter i landet.
Hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har behov av att flytta ett piano, orgel eller en flygel samt vid andra närliggande tjänster.

Välkommen att fylla i kontaktformuläret längst ner på sidan eller ring oss på telefonnummer 010 - 160 40 70 eller skicka ett mejl till support@flytt-stad.se.

Välkommen till oss på Flytt & Städ Sverige AB!