Pianoflytt

Kontakta oss när du behöver flytta ett piano, en flygel eller en orgel

Kontakta oss

Pianoflytt med omsorg

Vi erbjuder hjälp vid flytt av pianon inom din bostad eller vid transport av pianot till återvinning eller soptipp. Vi står även till tjänst för flygel- och orgelflyttar.

Ska du sälja pianot eller transportera det till en auktionslokal eller annan plats, tar vi hand om det åt dig.

Dessa instrument är tunga och kräver både skicklighet och styrka för att undvika skador på instrumentet eller risker för din egen hälsa – låt oss underlätta för dig! Självklart är vi utrustade med alla nödvändiga hjälpmedel och försäkringar för att säkerställa en trygg hantering.

Kontakta oss om du behöver hjälp med en pianoflytt eller andra närliggande tjänster. Det går bra att fylla i ett formulär för kontakt eller offert, maila till oss på vanligt sätt, chatta med vår kundservice eller ringa.

pianoflytt

Pianoflytt och RUT-avdrag

Det går att nyttja RUT-avdraget för pianoflytt i ett par fall, reduceringen är då 50% av arbetskostnaden.

Om du behöver flytta ett piano inom din bostad kan du dra nytta av avdraget för arbetskostnaden då detta klassificeras som möblering enligt Skatteverket. Detsamma gäller vid inkludering av pianot i en vanlig flytt, då kan du också nyttja avdraget precis som för flytten. Dessutom kan avdraget användas när du till exempel flyttar pianot från din sommarstuga till din permanenta bostad. Om pianot ska transporteras till exempelvis auktion eller för återanvändning, är avdraget möjligt, dock med viss komplexitet.

Om pianot ska köras bort till kommunens återvinningscentral för att kasseras gäller inte avdraget. Detsamma gäller om du planerar att skänka pianot till exempelvis en vän eller släkting.

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor om avdraget.

Vi hjälper dig att flytta ditt piano

Vi erbjuder pianoflytt i flera städer runt om i landet.
Hjärtligt välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med flytt ett piano, orgel eller en flygel samt andra närliggande tjänster.

Fyll i kontaktformuläret längst ner på sidan eller ring oss på telefonnummer 010 - 160 40 70 eller skicka ett mail till support@flytt-stad.se.

Välkommen till oss på Flytt & Städ Sverige AB!