Flyttfirma i Västerås

Letar du efter en professionell flyttfirma i Västerås som omsorgsfullt kan ta hand om hela din flytt? Då har du kommit alldeles rätt. Naturligtvis hjälper vi även till om det handlar om en del av en flytt.

Att du som kund känner dig trygg är en självklarhet för oss. Därför har vi såklart både trafiktillstånd och ansvarsförsäkring så att ditt bohag alltid är tryggt i våra händer.

Vi ser till att din flytt av bohag blir både smärtfri och kostnadseffektiv. Tveka inte att kontakta oss!

Skicka iväg en offertförfrågan redan nu!

Tänk på att RUT-avdraget medför 50% reducering av arbetskostnaden.

Begär gratis offert

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Västerås

flyttfirma

Vad tycker våra kunder?

Boka flyttfirma i Västerås

Vi på Flytt & Städ Sverige AB vet att ingen flytt är den andra lik och är fullt medvetna om att det kan kännas krångligt när man väl har bestämt sig för att flytta. Vi finns här för att hjälpa just dig – mot en smärtfri flytt.

All vår personal är självklart utbildade inom flytt och övriga tjänster vi erbjuder. Vi innehar trafiktillstånd och ansvarsförsäkring via Protector Forsikring ASA samtidigt som vi har övriga dokument i ordning som krävs inom flyttbranschen, som alla andra seriösa flyttfirmor.

Några exempel på tjänster som vi erbjuder inom flytthjälp är exempelvis bohagsflytt, olika former av företagsflytt som kontorsflytt och butiksflytt, bärhjälp, packhjälp, demontering, montering, röjning, sortering, bortforsling till tipp eller återvinning och så vidare.

Kontakta oss gärna om det finns ett behov av våra tjänster eller om det finns någon fundering på hur det går till när en flyttfirma anlitas. Vi är anträffbara via telefon, mejl, chatt samt olika formulär här på vår hemsida.

Personligt bemötande, noggrannhet och snabb service är några av våra ledord.

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Västerås

flyttfirma västerås

Flytthjälp i Västerås

Flytt & Städ Sverige AB är väletablerade och växer så det knakar. Vi har ett gott rykte vilket vi lever på och nöjda kunder är förutsättningen för det.

En flyttprocess kan vara både jobbig och tidskrävande och vi vet att du som kund kan ha egna specifika behov och önskemål. Det är viktigt att det blir som du har tänkt dig! Var därför inte rädd för att berätta om dina behov och önskemål för oss. Ett exempel på ett specifikt behov kan vara att vi hos en släkting lämnar av någon möbel som inte ska med till det nya boendet. Vi sätter dig som kund i fokus och ser till att allt från packning av ditt bohag till transport sker med omsorg.

Låt oss underlätta för dig – vår flyttfirma i Västerås finns här av just den anledningen. Finns det ett behov på annan ort så hjälper vi till även där, eftersom vi är etablerade på en mängd orter.

Återigen, tänk på att RUT-avdraget för flytt och andra tjänster reducerar arbetskostnaden med 50% vilket vi administrerar tillsammans med Skatteverket.

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Västerås

flyttfirma

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster