Städfirma i Torshälla

Flytt & Städ Sverige AB är en etablerad städfirma i Torshälla. Vi erbjuder flertal tjänster inom städhjälp.

Vi älskar städning och kontakten med människor. Vårt största fokus är alltid att skapa bättre förutsättningar för människor, både inom deras yrkesliv och privat, vilket också speglar våra erbjudanden.

Genom personligt bemötande, noggrannhet och snabb service hjälper vi er. All vår personal är utbildad inom flytt & städ.

Begär offert

städfirma i Norrköping

Vad tycker våra kunder?

Låt oss ta hand om flyttstädningen i Torshälla

Som att inte flytten i sig är jobbig nog?

Det kan vara många saker att hålla koll på vid en flytt, både före och efter. Vem ska ta hand om flyttstädningen av er gamla bostad/lokal? Vad händer om städningen inte godkänns?

Som städfirma i Torshälla ger vi dig möjligheten att slappna av och låta oss ta hand om allt det besvärliga. Vi sköter städningen i både er nya bostad och den ni flyttar ifrån.

Ni är varmt välkomna att fylla i ett av våra offertformulär för att skicka oss en förfrågan. Vi återkommer med ett förmånligt erbjudande. Om ni föredrar att ringa oss, chatta eller skicka ett vanligt mail går det naturligtvis lika bra.

Tack vare det förmånliga RUT-avdraget från Skatteverket minskar kostnaden för arbetet med 50%, vilket även gäller för andra hushållsnära tjänster.

Begär offert

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Torshälla

Begär offert för städ

Begär offert

Prislista städjänster