Prisförslag direkt

Städfirma i Torshälla

Flytt & Städ Sverige AB är en etablerad firma inom städhjälp.

Vi älskar städning och kontakten med människor och därför är vårt största fokus alltid att skapa bättre förutsättningar för människor både inom deras yrkesliv och privat, vilket också speglar våra erbjudanden.

Genom personligt bemötande, noggrannhet och snabb service hjälper vi er. All vår personal är utbildad inom flytt & städ.

Begär offert

Städfirma Norrköping

Vad tycker våra kunder?

Låt oss ta hand om flyttstädningen i Torshälla

Som att inte flytten i sig är jobbig nog?

Det kan vara många saker att hålla koll på vid en flytt, både före och efter flytten. Vem ska ta hand om flyttstädningen av er gamla bostad/lokal? Vad händer om städningen inte godkänns?

Som städfirma i Torshälla ger vi dig rätten att få slappna av och låta oss sköta allt det jobbiga. Vi kan sköta städningen både för er nya bostad och den ni flyttar från.

Varmt välkommen att fylla i ett av våra offertformulär och skicka oss en förfrågan så återkommer med ett bra erbjudande. Vill ni hellre ringa oss, chatta med oss eller skicka ett vanligt mejl går det naturligtvis bra.

Via Skatteverket reduceras kostnaden för arbetet med 50% tack vare det förmånliga RUT-avdraget, vilket även gäller andra hushållsnära tjänster inom området RUT.

Begär offert

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Torshälla

Begär offert för städ

Begär offert

Prislista städjänster