Flyttfirma på Östermalm

Flytt & Städ Sverige AB är en flyttfirma på Östermalm som sedan starten växt kraftigt. Detta är enbart möjligt om våra kunder känner sig nöjda med vårt arbete vilket är vårt främsta mål.

Vi erbjuder alla våra kunder flytthjälp och närliggande tjänster på Östermalm, men även i övriga landet och utanför vårt land.

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Östermalm

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Flytthjälp på Östermalm

Vi erbjuder alla förekommande tjänster inom flyttbranschen och då vi har nöjda kunder över hela vårt land kan ni känna er trygga med oss. Kika gärna på våra referenser här på hemsida via Reco.se

Några exempel på tjänster vi erbjuder är röjning och frakt till tipp, packning, demontering, flytthjälp, rengöring efter flytt, montering och magasinering. Utöver detta kan vi även hjälpa till i er trädgård på landet om ni har behov av det. Då kan det handla om att vi kör bort ris och grenar, klipper er häck, skottar snö eller krattar löv. Vi är öppna för allt!

Har ni andra önskemål om tjänster så är ni hjärtligt välkomna för en diskussion.

Som alla andra seriösa flyttfirmor har vi naturligtvis alla dokument i ordning så som trafiktillstånd och försäkringar.

Det är värt att notera att vi administrerar RUT-avdraget tillsammans med Skatteverket, vilket i sin tur reducerar arbetskostnaden med cirka 50%.

Våra kontaktuppgifter och offertformulär finner ni här på hemsidan. Ring, mejla eller chatta med oss – välkommen!

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Östermalm

Flyttfirma på Östermalm

* Alla kunder välkomnas
* Privatflytt och företagsflytt
* Kommuner och offentliga beställare
* Organisationer och föreningar
* Hela flytten eller delar av flytten

Trygghet

* Vi kommer med ren bil
* Vi skyddar ert bohag med täcken
* Vi packar för att undvika skador
* Vi är försäkrade
* Vi innehar trafiktillstånd

Smidig flytthjälp

* Vi planerar flyttdagen med er
* Vi erbjuder en säker och effektiv flytt
* En offert från oss är tydlig
* Vi försöker att undvika missförstånd
* RUT-avdrag via SKV

Fakta om Östermalm

Östermalm, en stadsdel i Stockholms innerstad, förknippas ofta med exklusiva bostadskvarter såsom Strandvägen, Karlaplan och Diplomatstaden. Efter en omfattande ombyggnad i mitten av 1800-talet ökade antalet förmögna människor i området, vilket präglade dess karaktär.

Som en följd av denna förändring visar stadsdelen ofta Sveriges högsta lägenhetspriser. Många ledande personer inom näringsliv, förvaltning och nöjesbranschen är bosatta här, vilket har bidragit till dess rykte som ett område för inflytelserika individer.

Östermalm avgränsas av Birger Jarlsgatan i väster, Valhallavägen i nordost och strandvägen i söder. Bland dess kända gator finner vi exempelvis Narvavägen, Sturegatan, Valhallavägen och Humlegårdsgatan.

Exempel på kända torg är Stureplan, Danderydsplan, Engelbrektsplan, Gösta Bohmans plats, Ingmar Bergmans plats, Karlaplan, Kruthusplan, Runebergsplan, Stureplan och Östermalmstorg.

Viktiga byggnader är Hovstallet, Historiska museet, Dramaten, TV- och Radiohusen, Sturegallerian, Fredrikshovs Slott, Engelbrekt kyrkan, Hedvig Eleonora kyrka, Oscarskyrkan och Gustav Adolfskyrkan.

Välkommen!

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Östermalm

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster