Kontorsflytt

Vi hjälper gärna till med er kontorsflytt

Kontakta oss

Effektiv kontorsflytt

Som erfaren och flexibel firma inom kontorsflytt hjälper vi gärna till om ni ska flytta ert kontor eller om ni har behov av andra tjänster. Vi är både effektiva och flexibla vilket betyder att vi anpassar oss till er situation och era behov så att inte er löpande verksamhet störs mer än nödvändigt.

Varmt välkommen att kontakta oss om det finns ett behov av vår tjänst kontorsflytt. Det går bra att kontakta oss på olika sätt som via formulär här på hemsidan, ett vanligt mejl, telefon eller chatt.

flyttfirma

Trygg kontorsflytt

När vi flyttar ett kontor har vi de hjälpmedel och den utrustning som krävs för att underlätta arbetet samtidigt som vi skyddar inventarierna på ett bra sätt.

Naturligtvis har vi de försäkringar som krävs för att arbeta med olika typer av kontorsflyttningar vilket är en självklarhet om något missöde skulle inträffa. Missöden kan ju hända även om vi alltid är mycket försiktiga när vi hanterar inventarier under en flytt.

Ni behöver inte oroa er då vi efter lång erfarenhet och många kontorsflyttar vet hur ett sådant här uppdrag ska läggas upp så att allt flyter på.

Välkommen att kontakta oss om det finns ett behov av kontorsflytt eller kanske andra tjänster

Vi är behjälpliga på ett flertal orter runt om i landet.

010 - 160 40 70
support@flytt-stad.se

Hjärtligt välkommen till oss på Flytt & Städ Sverige AB!
Kontorsflytt