Flyttfirma i Norberg

Flytt & Städ Sverige AB är ett flytt- och städföretag.

Företaget har sedan starten hela tiden expanderat och det har varit möjligt tack vare alla nöjda kunder. Så det absolut viktigaste för oss är så klart nöjda kunder efter ett avslutat flyttuppdrag. Något annat skulle vi se som ett msslyckande.

Flytt & Städ Sverige AB erbjuder både företag och privatpersoner en lösning som ser till helheten när behovet av flytthjälp finns. Vi erbjuder inte bara flytthjälp i Norberg utan i hela Västmanland, Sverige och Europa

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Boka flyttfirma i Norberg

Läs gärna våra recensioner från Reco.se som presenteras här på vår startsida. Vi är mycket stolta över alla dessa goda omdömen från våra nöjda kunder vilket är grunden för vår fortsatta verksamhet. Många flyttuppdrag kommer ju via rekommendationer, återkommande kunder samt referenser så därför kan vi garantera er en behaglig upplevelse när ni anlitar oss för er flytt. Även våra priser tål att jämföras. Vi är proffs på flyttar vare sig det exempelvis gäller en privatflytt, en kontorsflytt eller en industriflytt.

Tveka inte att kontakta oss för för en diskussion och en kostnadsfri offert för flytthjälp från eller till Norberg redan idag!

Några exempel på tjänster som kan vara aktuella i samband med flytten skulle kunna vara demontering, packning, röjning och frakt till tipp, montering och magasinering. Vill ni även ha hjälp med flyttstädning så ordnar vi det också. Allt inom samma företag vilket underlättar för er som kund.

Välkomna!

flyttfirma i norberg

Flyttfirma i Norberg

* Vi tillhandahåller privatflytt och företagsflytt
* Vi erbjuder en effektiv och säker flytt
* Hela flytten eller delar av flytten
* Kunden i centrum
* RUT-avdrag

Känn dig trygg med oss

* Givetvis kör vi alltid med en städad bil för att undvika skavmärken på bohaget
* Vi skyddar ert bohag med täcken och packar självklart på rätt sätt
* Skulle något mot förmodan komma till skada så har vi försäkring via Protector Forsikring ASA
* Trafiktillstånd har vi så klart
* Givetvis erbjuder vi dig offert utan kostnad

Smidig flytt

* Det är förstås mycket att tänka på inför en flytt
* Vi planerar tillsammans med er som kund flytten
* Naturligtvis kommer en offert från oss att vara tydlig så att ni enkelt ser vad det kostar
* Och naturligtvis ska ni känna er trygg med att vi hjälper er från dörr till dörr
* När vi packar hanterar vi ert bohag med noggrannhet för att skydda det på bästa sätt

Fakta om Norberg

Norberg ligger beläget i Västmanland och är en tätort med närmare 6000 invånare i Norbergs kommun. Orten är en del av det anrika Bergslagen som utmärkte sig som ett område med betydande gruvdrift och metallindustri under flera hundra år. Under 1900-talet mötte verksamheten stark konkurrens från utländska aktörer och den sista järnmalmsgruvan i Grängesberg lades ner 1989. Brytningen av andra metaller än järn har dock fortsatt efter det.

Ortens näringsliv består av mindre företag och där turismen är en del.

Det finns olika sevärdheter i Norberg som exempelvis Bergslagens medeltidsmuseum och för den som är intresserad av elektronisk musik arrangeras årligen Norbergsfestivalen.

Engelbrektsloppet som är ett längdskidlopp går av stapeln varje år till minne av frihetskämpen Engelbrekt Engelbrektsson. Loppet är en valbar del i En svensk klassiker och är 60 km långt.

Kända personer från trakten är exempelvis brottaren Axel Grönberg och slalomåkerskan Frida Hansdotter.

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster