Flyttfirma i Västervik

Flytt & Städ Sverige AB är ett flytt– och städföretag som sedan starten hela tiden expanderar. För att möjliggöra detta är det absolut viktigaste att du som kund verkligen upplever dig 100% nöjd efter en avslutad flytt med oss.

Flytt & Städ Sverige AB utlovar både företag och privatpersoner en helhetslösning när behovet av flytthjälp finns. Vi erbjuder inte bara flytthjälp i Västervik utan i hela Småland, Sverige och Europa.

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Boka flyttfirma i Västervik

Alla som varit med om en flytt vet hur påfrestande och tidskrävande en flytt kan vara. Om ni lämnar över till oss kan ni känna er trygga då det är många moment som ska genomföras. Med oss som hjälp behöver det inte bli allt för betungande att byta adress.

Vi hjälper er med det ni behöver hjälp med.

Några exempel på tjänster som skulle kunna vara intressanta är flytthjälp, packning, demontering, röjning och frakt till tipp, flyttstädning, montering och magasinering.

Välkomna att höra av er så berättar vi mer.

flyttfirma i västervik

Flyttfirma i Västervik

* Både privatflytt och företagsflytt
* Effektiv och säker flytt
* Hela flytten eller delar av flytten
* Med kunden i fokus
* RUT-avdrag

Trygghet

* En städad flyttbil så klart för att undvika skavmärken på bohaget
* Skydd av ert bohag med täcken och vi packar absolut på rätt sätt
* I händelse av skada så har vi försäkring via Protector Forsikring ASA
* Precis som alla seriösa flytt- och transportföretag har vi självklart trafiktillstånd
* Förstås erbjuder vi dig som kund offert utan kostnad

Smidig flytt

* Flytten planerar vi såklart tillsammans med er som kund
* Naturligtvis kommer en offert från oss att vara tydlig så att ni enkelt ser vad det kostar och vad som ingår
* Vi hjälper er från A till B
* Naturligtvis packar och hanterar vi ert bohag med noggrannhet för att skydda bohaget

Fakta om Västervik

Västervik är en tätort i Småland i Kalmar län och staden ligger vid Gamlebyvikens mynning. I kommunen bor det ungefär 36000 invånare varav drygt 21000 i centralorten Västervik.

Tidigare fanns en ort med namnet Västervik som låg längst in i Gamlebyviken och år 1275 nämns Västervik som stad för första gången. År 1433 flyttade staden till sitt nuvarande läge då Sveriges kung Erik av Pommern bad borgarna i Västervik att bosätta sig närmare havet, i skydd av Stegeholms slott.

Exempel på stora arbetsgivare är Ankarsrum Industries AB, Gunnebo AB, Överums Bruk, Elfa Sweden AB, 3M Sverige, Landstinget i Kalmar län och Västerviks kommun.

Kända profiler från Västervik är exempelvis Alice Babs, Gösta Bernhard, Stefan Edberg, Magnus Härenstam, Björn Ulvaeus och Hansi Schwarz.

Visfestivalen som gått av stapeln varje år sedan 1966 är en mycket känd musikfestival och har besökts av en mängd kända artister.

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster