Flyttfirma i Tranås

Flytt & Städ Sverige AB hjälper dig i Tranås eller vart du än önskar flytta inom vårt land.

Som etablerad flyttfirma i Tranås och många år i branschen vet vi vad som krävs för ett optimalt upplägg när det gäller din flytt. Har du andra behov av närliggande tjänster så hjälper vi dig även med det.

Allt inom flytt
RUT ger 50% reducering
Vi matchar annat pris
Kundbetyg – Reco.se – 4,4/5
Försäkrat och tryggt
Trafiktillstånd för yrkestrafik

Har du ett behov av flytthjälp så kan du räkna med att vi hjälper dig på bästa sätt. Tänk på att RUT-avdraget reducerar arbetskostnaden med 50% via Skatteverket. Välkommen om du har någon fråga om flytt, närliggande tjänster, önskar en prisuppgift eller något annat.

En trygg och effektiv flyttfirma i Tranås

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Välkommen att kika på omdömen från våra fina kunder

Flyttfirma i Tranås

Som alla vet så kan en flytt vara en ansträngande process med många olika delmoment innan allt är klart på bägge adresserna, den nya och den som ska lämnas.

Ibland önskar våra kunder att vår flyttfirma hjälper till med allt som har med flytten att göra. I dessa fall hjälper vi till med att bortforsla det som inte ska med till den nya adressen, till exempelvis second hand, återvinning eller kanske till en släkting eller en vän. Därefter kan det finnas önskemål om att vi ska demontera olika möbler, hyllor, lampor, gardiner och så vidare för att därefter packa ner allt i flyttkartonger.

När allt är klart för själva flytten bär vi ner allt till flyttbilen och täcker in och packar på ett bra sätt så att det som då ligger på bilen ligger säkert och stabilt, vilket minimerar risken för skador. Som hjälpmedel har vi olika filtar, täcken, skyddsplast etc.

När vi sedan kör vår flyttbil kör vi naturligtvis på ett försiktigt och säkert sätt för att minimera risken för att något tråkigt händer. Skulle något trots vår försiktighet hända, har vi försäkringar som täcker en skada fullt ut till 100%.

Flytthjälp för privatpersoner & företag

Som en trygg och seriös flyttfirma i Tranås hjälper vi dig med flytten oavsett vart du önskar att flytta. Förutom privatpersoner är även företag, kommuner och andra offentliga beställare våra kunder. Hos oss kan du naturligtvis välja de tjänster du önskar. Vi kan då exempelvis hjälpa till med enstaka möbler som kanske är tunga eller krångliga att bära själv.

Varmt välkommen att kontakta oss om det finns någon fundering kring flytten eller om du önskar en prisuppgift. Det går bra att kontakta oss på olika sätt såsom offertformulär, via e-mail, chatt eller telefon – vi hjälper gärna till.

Hjärtligt välkommen!

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Tranås

En smidig och prisvärd flyttfirma i Tranås

Som etablerad flyttfirma i Tranås kan du vara säker på att vi vet hur en flytt ska planeras och genomföras på absolut bästa sätt. Vi har lång erfarenhet av en mängd olika typer av flyttar. Vår personal har den kunskap och den utbildning som krävs för yrket och de är samtidigt hjälpsamma och tillmötesgående.

Vi garanterar en behaglig flytt och garanti för det är våra fina omdömen från våra kära kunder via Reco.se där alla omdömen är verifierade via Bank-ID. Dessutom, med RUT-avdraget som reducerar arbetskostnaden med 50% för privatpersoner, blir det en smidig flyttupplevelse till ett riktigt bra pris. Tänk på att RUT-avdraget även gäller för ett flertal andra närliggande tjänster.

Såsom alla andra seriösa flyttfirmor, har vi naturligtvis trafiktillstånd och de försäkringar som krävs om något skulle inträffa.

Varmt välkommen till oss på Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Tranås

flyttfirma

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster