Städfirma i Söderköping

Vi utför diverse städtjänster för både privatpersoner och företag.

Med utbildad personal och ett högt kvalitetstänk kan vi garantera att din städning blir i absolut toppklass. Hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning med mera.

Vill du ha hjälp med städningen i Söderköping så tveka inte att höra av dig.

Vi älskar städning och kontakten med människor och därför är vårt största fokus alltid att skapa bättre förutsättningar för människor både inom deras yrkesliv och privat, vilket också speglar våra erbjudanden. Genom personligt bemötande, noggrannhet och snabb service hjälper vi er.

Begär offert

Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Söderköping

städfirma i Norrköping

Vad tycker våra kunder?

Vi tar hand om flyttstädningen i Söderköping

Att flytta är både tids- och energikrävande.
Att dessutom ta hand om städningen av bostaden man lämnar brukar vara det som känns värst. Låt oss hjälpa dig med flyttstädningen. Vi ser till att alla moment utförs korrekt så att alla blir nöjda och glada.

Flytt & Städ Sverige AB har utbildad personal inom städhjälp. Vi kan sköta städningen både för er nya bostad och den ni flyttar ifrån.

Fyll gärna i offertförfrågan så återkommer vi till dig med en skräddarsydd plan. Vill du hellre ringa oss eller skicka ett vanligt mejl så är du välkommen även den vägen.

RUT-avdraget medför en reducering av arbetskostnaden för städningen med så mycket som 50% vilket administreras via Skatteverket.

Begär offert

Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Söderköping

Begär offert för städ

Begär offert

Prislista städjänster