När din flytt ska vara enkel och smidig

Nöjd kundgaranti

Flyttfirma Örebro

Flytt & Städ Sverige AB är en flyttfirma som stadigt växer och utökar verksamheten mer och mer. Vi är nu en av landets större flyttfirmor och den utvecklingen har varit möjlig på grund av alla våra kunder som stöttat oss med fina flyttuppdrag.

Det absolut viktigaste för oss är att du som kund känner dig 100% nöjd efter en avslutad flytt med oss!

Kanske sitter du just nu och väljer bland flera olika flyttfirmor och funderar över vilken flyttfirma du ska välja? Då kan vi försäkra dig att du är ett steg närmare lösningen för genom att anlita oss kan du känna dig trygg genom hela flyttprocessen. Kvitto på det finns om du studerar våra goda kundomdömen och betyg som presenteras här på vår hemsida.

Vi ser till så att din flytt blir både smärtfri och kostnadseffektiv.

Pröva gärna oss! Du kommer inte bli missnöjd.

Begär gratis offert

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Örebro

Familj som ska flytta

Vad tycker våra kunder?

Vi hjälper dig med din flytt i Örebro!

Din trygghet är vår prioritet! Vi vågar lova en professionell och bekymmersfri flytt med dig som kund i fokus.

 Utbildad personal
 Trafiktillstånd
 Försäkring via Protector Forsikring ASA

Att du som kund känner dig trygg inför din flytt är en självklarhet för oss. Vi innehar både trafiktillstånd och ansvarsförsäkring så att ditt bohag alltid är tryggt i våra händer. Med oss blir din flytt av bohag både smärtfri och kostnadseffektiv.

Vår flyttfirma i Örebro erbjuder alla förekommande tjänster inom flytthjälp som exempelvis packning, sortering, transport till återvinning, demontering, bärhjälp med mera tjänster. Vi diskuterar gärna ett upplägg om ni kontaktar oss antingen här via hemsidans olika formulär, chatt, vanligt mejl eller om ni ringer oss. Då kan vi komma fram till ett optimalt upplägg utifrån er budget eller önskemål.

Tänk på att RUT-avdraget reducerar arbetskostnaden med 50 % i samband med er flytt.

Skicka iväg en offertförfrågan till oss redan nu!

Mot en bekymmersfri flytt i Örebro

Vi är fullt medvetna om att en flytt både kan kännas krånglig och jobbig och det vill vi i bästa möjliga mån råda bot på. Som flyttfirma i Örebro sätter vi dig som kund i fokus och jobbar löpande för att din flytt skall kännas smidig och trygg.

Du kan redan nu gå vidare och ansöka om en offert inför din flytt. Vi svarar normalt inom 24 timmar. Har du övriga frågor eller funderingar inför din flytt i Örebro eller kanske på en helt annan ort välkomnar vi dig med öppna armar.

Tveka inte att höra av dig!

Låt oss hjälpa dig mot en bekymmersfri flytt – vi finns här av just den anledningen.

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Örebro

Begär offert

Tecknad figur som lyfter en tung låda

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster