Flyttfirma i Örebro

Flytt & Städ Sverige AB är en flyttfirma i Örebro med omnejd samt övriga landet.

Idag är vi även en av landets större flyttfirmor, verksam på en mängd olika orter. Den utvecklingen har varit möjlig tack vare alla våra fina kunder som stöttat oss med olika flyttuppdrag.

Funderar du över en prisvärd, trygg och seriös flyttfirma kan vi försäkra dig om att du är ett steg närmare lösningen för genom att anlita oss här i Örebro kan du garanterat känna dig trygg genom hela flytten. Kvitto på det finns om du studerar våra goda kundomdömen via Reco.se som är verifierade via Bank-ID.

Vi kommer se till att flytten blir utförd till belåtenhet samtidigt som priset är rimligt. Med det fina RUT-avdraget som reducerar priset för arbetskostnaden med 50% blir det riktigt, riktigt bra.

Du kommer garanterat att bli nöjd!

Begär gratis offert

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB

flyttfirma

Vad tycker våra kunder om vår flyttfirma?

Boka flyttfirma i Örebro

Vi prioriterar våra kunders trygghet och lovar en professionell, bekymmersfri och trygg flytt.

 Bra priser med 50% RUT-avdrag
 Utbildad personal med erfarenhet
 Trafiktillstånd för yrkestrafik
 Goda kundomdömen
 Försäkring via Protector Forsikring ASA

Att du som kund känner dig trygg inför din flytt är en självklarhet för oss. Vi innehar både trafiktillstånd och ansvarsförsäkring så ditt bohag är alltid i trygga händer. Med oss blir din flytt av bohag både smärtfri och kostnadseffektiv.

Vår flyttfirma erbjuder alla förekommande tjänster inom flytthjälp som exempelvis packning, sortering, transport till återvinning, demontering, bärhjälp med mera tjänster. Vi diskuterar gärna ett upplägg om ni kontaktar oss antingen här via hemsidans olika formulär, chatt, vanligt mejl eller om ni ringer oss. Då kan vi komma fram till ett optimalt upplägg utifrån er budget eller önskemål.

Tänk på att RUT-avdraget via Skatteverket reducerar arbetskostnaden med 50% i samband med flytten. Avdraget framgår i offerten och specificeras därefter på fakturan, tydligt och utan missförstånd.

För företag erbjuder vi olika typer av flyttar som kontorsflytt, butiksflytt, flytt av lager eller vad det nu kan handla om.

Välkommen att skicka iväg en offertförfrågan till oss redan nu!

Vi erbjuder flytthjälp i Örebro utan bekymmer!

Med lång erfarenhet av olika typer av flyttar vet vi att en flytt på egen hand ofta kan vara både jobbig och krånglig. Som seriös flyttfirma i Örebro arbetar vi alltid tillsammans med dig så att flytten blir så smidig som möjligt.

Om du önskar en offert redan nu går det bra att gå in i något av våra formulär som exempelvis flyttoffert, snabboffert eller kontaktformuläret i sidfoten. Det finns inga förpliktelser med att begära en offert utan den är helt fri. Normalt svarar vi samma dag eller inom 24 timmar.

Finns det några andra funderingar eller frågor angående flytten eller något annat så välkomnar vi dig med öppna armar – Tveka inte att höra av dig. Vi hjälper dig mot en bekymmersfri flytt!

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Örebro

Begär offert

flyttfirma

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster