Städfirma i Örebro

Välkommen till vår städfirma i Örebro.

Vi erbjuder vår städhjälp åt företag, privatpersoner, kommuner och andra offentliga aktörer.

Exempel på städtjänster är flyttstädning, trappstädning, kontorsstädning, hemstädning, fönsterputsning och så vidare. Vi lovar ett resultat i toppklass!

Önskas hjälp med städningen i Örebro så tveka inte, hör gärna av dig. Tänk på att RUT-avdraget reducerar arbetskostnaden med 50% via Skatteverket!

Vi älskar att hjälpa våra kunder med städningen och att göra det fint så att alla blir nöjda med resultatet. Förutsättningen för det är vår fina personal som har ett högt servicetänk, utbildning och kvalitetstänk.

Begär offert

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Örebro

städfirma i Norrköping

Vad tycker våra kunder?

Vi tar hand om flyttstädningen i Örebro

Som alla vet är det mycket ansträngande att flytta och att därefter slita med städningen kan verkligen bli för mycket för de flesta. När energin är på upphällningen kan det vara svårt att fokusera på flyttstädningen så att resultatet blir godkänt när kontrollen av städningen ska göras.

Låt istället vår städfirma i Örebro hjälpa till med städningen, vi ser till att resultatet blir i toppklass och godkänt. Önskar ni även att få hjälp med städningen av er nya bostad med jämna mellanrum så är vi gärna behjälpliga enligt era önskemål.

RUT-avdraget som reducerar arbetskostnaden för städning och andra hushållsnära tjänster med 50% administrerar vi som städfirma via Skatteverket så det behöver ni inte tänka på mer än att meddela oss era personuppgifter i god tid innan avdraget ska göras.

För allas vår trygghet har vi naturligtvis alla de försäkringar som krävs för att driva verksamhet som städfirma i Örebro.

Kontakta oss gärna om det finns någon fundering eller om ni kanske direkt vill fylla i ett av våra formulär för offert. Ni kan även kontakta oss via vanligt mejl, chatt och naturligtvis via telefon – välkommen!

Flytt & Städ Sverige AB har en personal som är utbildad inom städning.

Begär offert

Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Örebro

Begär offert för städ

Begär offert

Prislista städjänster