Städfirma i Eskilstuna

Låt oss ta hand om städningen så får ni mer tid över till andra aktiviteter som är mer angelägna!

Vi garanterar ett mycket gott resultat när vi hjälper till med städningen. Vår städfirma i Eskilstuna har en personal med utbildning avseende städning, miljö och kvalitet.

Vi hjälper till med alla förekommande tjänster inom städning som exempelvis flyttstädning Eskilstuna, hemstädning och dödsbostädning.

Vårt mål är att alla våra kunder ska vara nöjda med oss efter avslutat städuppdrag – vi lever ju på nöjda kunder. Vår städpersonal är noggrann och ger er en snabb och effektiv städservice!

Begär offert

Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Eskilstuna

städfirma i Norrköping

Vad tycker våra kära kunder om vår städfirma?

Låt vår städfirma ta hand om städningen i Eskilstuna

Vi på Flytt & Städ Sverige AB tycker att du är värd ett välstädat rent hem och en ren välstädad arbetsplats.

Som städfirma erbjuder vi städhjälp åt privatpersoner, företag och offentliga aktörer som kommuner och regioner. Exempel på ytterligare tjänster är trappstädning, kontorsstädning, storstädning, företagsstädning, veckostädning, fönsterputsning, industristädning, byggstädning, bodstädning under byggtiden, slutstädning av ett bygge, visningsstädning inför en försäljning och så vidare.

Hör gärna av dig om du har funderingar på ett städupplägg i exempelvis Eskilstuna och kanske vill diskutera städning med oss. Det går också bra att direkt fylla i ett av våra formulär här på hemsidan så återkopplar vi med en städoffert som vi vet är förmånlig i jämförelse med andra städfirmor i Eskilstuna. Frågor, prisförfrågan och andra funderingar om städning kan naturligtvis även mejlas till oss på vanligt sätt om det är enklare än våra formulär. Det går även bra att diskutera städning eller andra behov via telefon eller chatt.

Tänk på att med dagens RUT-avdrag, som administreras via Skatteverket, reduceras kostnaden för städningen med 50% vilket får anses vara mycket förmånligt. Naturligtvis har vi alla de försäkringar som krävs för att driva en seriös städfirma i Eskilstuna.

Vi hjälper till med allt inom städning!

Begär offert

Städhjälp är ett bra sätt att frigöra viktig tid som kan användas till viktigare saker!

Vår städfirma i Eskilstuna vill gärna underlätta för dig då vi vet att städning tar mycket tid vilket kan vara frustrerande när det är en mängd andra viktiga saker som står på veckans tidsschema. Att pussla ihop schemat kan vara svårt många gånger som alla vet, både i arbetslivet och privat. När arbetsdagen är slut finns det ofta en mängd saker som måste göras som att städa, diska, laga mat, köra till olika aktiviteter, handla och så vidare. Varje timma som kan sparas in är då till stor hjälp.

Städningen är ett moment av alla moment som kan överlåtas till någon annan för att spara in lite tid. Låt oss underlätta genom att vi sparar in den tid det tar för dig att städa själv.

Det finns olika upplägg om du bestämmer dig för att anlita vår städfirma i Eskilstuna. Kanske kan två timmar i veckan eller varannan vecka vara lagom. Ett annat städupplägg är att kontakta oss vid enstaka behov. Vi är flexibla och anpassar oss naturligtvis efter de städbehov som finns.

På företaget kan det vara så att en avlastning kan bidra till att det finns tid till att göra viktiga saker som att planera verksamheten eller fundera ut lösningar som tar företaget framåt eller att trivseln ökar.

Vi på Flytt & Städ Sverige AB i Eskilstuna hjälper gärna till att frigöra viktig tid för människor och företag. Vi kommer på utsatt tid och vi redovisar alltid kostnader i städoffert och då vilket fast pris eller timpris som är rimligt. Hög kvalitet och servicegrad är en självklarhet för vår städfirma.

Finns det några funderingar på städning, i Eskilstuna eller på annan ort, eller andra frågor så kontakta oss gärna.

Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Eskilstuna

Begär offert för städ

Begär offert

Prislista städjänster