När din flytt ska vara enkel och smidig

Nöjd kundgaranti

Städfirma Eskilstuna

Låt oss ta hand om städningen i Eskilstuna så får ni mer tid över till annat som är viktigt!

Vi garanterar ett resultat i toppklass när vi hjälper till med städningen. Vår städfirma har en personal med utbildning avseende städning, miljö och kvalitet.

Vi hjälper till med alla förekommande tjänster inom städning som exempelvis flyttstädning, hemstädning och dödsbostädning.

Vårt mål är att alla våra kunder ska vara nöjda med oss efter avslutat uppdrag – vi lever ju på nöjda kunder. Vår personal är noggrann och ger er en snabb och effektiv service!

Begär offert

Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Eskilstuna

Vad tycker våra kunder om oss?

Vi tar hand om städningen i Eskilstuna

Vi på Flytt & Städ Sverige AB tycker att du är värd ett rent hem och en ren arbetsplats!

Vår städfirma i Eskilstuna vill gärna underlätta för dig då vi vet att städningen tar mycket tid vilket kan vara frustrerande när det är en mängd andra viktiga saker som står på veckans tidsschema. Låt oss underlätta genom att vi sparar in den tid det tar för dig att städa själv.

Som städfirma erbjuder vi städhjälp åt privatpersoner, företag och offentliga aktörer som kommuner och regioner.

Hör gärna av dig om du har funderingar på ett upplägg och kanske vill diskutera städning med oss. Det går också bra att direkt fylla i ett av våra formulär här på hemsidan så återkopplar vi med en offert som vi vet är förmånlig i jämförelse med andra städfirmor. Frågor kan ni naturligtvis också mejla till oss om ni hellre vill det.

Tänk på att med dagens RUT-avdrag, som administreras via Skatteverket, reduceras kostnaden för arbetet med 50% vilket får anses vara mycket förmånligt.

Begär offert

Vi hjälper er med allt inom städning!

Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Eskilstuna

Begär offert för städ

Begär offert

Prislista städjänster