Flyttfirma i Kalmar

Vi är en flyttfirma i Kalmar med lång och gedigen erfarenhet och kunskap inom flytthjälp

Alltid snabb, proffsig och personlig service

50% Rutavdrag gäller inom flytt
Försäkring som täcker allt
Prisgaranti – testar gärna mot annan offert
Gratis offerter utan krav på köp
Vi möter era unika behov

Det är viktigt att alla våra kunder känner ett förtroende för oss samt en trygghet. Därför arbetar vi hårt med säkerhet och hälsa samtidigt som vi har alla papper i ordning som krävs så som trafiktillstånd och försäkringar.

Varmt välkommen att kontakta oss – din flyttfirma i Kalmar.

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Boka flyttfirma i Kalmar

En flytt ska vara smidig, men det är inte alltid lätt att hitta rätt flyttfirma.

Vi på Flytt & Städ Sverige AB vet att ingen flytt är den andra lik och är fullt medvetna om att det kan kännas övermäktigt med all planering som rör flytten från det gamla boendet till det nya. Vi finns här för att underlätta processen för dig – mot en smärtfri flytt.

All vår personal är självklart utbildade inom flytt och vi innehar trafiktillstånd samt ansvarsförsäkring via Protector Forsikring ASA. Personligt bemötande, noggrannhet och snabb service är några av våra ledord.

Vi erbjuder professionell flytthjälp för dig som privatperson eller företag i eller utanför Kalmar. Några vanliga tjänster förutom flytt är montering samt demontering, packning, röjning, frakt till tipp och magasinering.

Har du specifika önskemål eller behov – tveka inte att höra av dig – Vi hjälper dig!

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Kalmar

Flyttfirma i Kalmar

* Företagsflytt och privatflytt
* Effektiv och säker flytt
* Hela eller delar av flytten
* Prisgaranti
* RUT-avdrag 50%

Trygghet

* Alltid städad bil för att undvika skavmärken på ditt bohag
* Proffsig och säker packning för att skydda ert möblemang
* Om något skadas får du full ersättning. Vi har försäkring via Protector Forsikring ASA
* Trafiktillstånd
* Kostnadsfri offert

Smidigt

* Flytten planeras noggrant tillsammans med er som kund
* Tydlig offert som enkelt förklarar vad flytten kostar
* Hjälp med allt från adress A till adress B
* Flexibla – alla har vi unika behov

Intressant om Kalmar

Kalmar är en tätort i sydöstra Sverige med närmare 40000 invånare år 2016 och är därmed den tredje största staden i Småland. Större städer är Jönköping och Växjö. De som åker till Öland landvägen passerar staden då Ölandsbrons ena fäste är beläget i Kalmar vilket betyder att det är många som passerar eller besöker staden varje år.

Kalmar är en av vårt lands äldsta städer och tidigare under medeltiden var staden ett fäste vid den danska gränsen. Namnet Kalmar kommer troligen från det fornsvenska namnet Kalmarnir eller Kalmarnar där kalm betyder stenröse. Vidare hade staden en stor tysk befolkning under medeltiden och -mar kan eventuellt härstamma från den tyska staden Wismar i norra Tyskland vid Östersjöns kust.

En fin sevärdhet är exempelvis Kalmar slott som började uppföras under slutet av 1100-talet samt Kalmar stadspark alldeles i närheten. Andra sevärdheter är exempelvis tidigare nämnda Ölandsbron som är nordens längsta bro, Salvestaden som är en mindre kopia av en medeltida stad och Kalmar Domkyrka. På orten finns Linnéuniversitetet efter en sammanslagning av Högskolan i Kalmar och Växjö Universitet år 2010.

Stora arbetsgivare på orten är Kls Ugglarps AB, Electra Sweden AB och Bergkvara Buss.

Ett mycket känt fotbollslag är Kalmar FF.

Några kända personer från staden är politikern Lena Hallengren, regissören Richard Hobert, tändstickskungen Ivar Kreuger, musikern Ola Magnell och historikern Hans Villius.

Flytt utan krångel

Hoppas att du ser fram emot din flytt till eller från Kalmar.

Flytt & Städ Sverige AB är väletablerade och växer så det knakar. Vi har ett gott rykte vilket vi lever på och nöjda kunder är förutsättningen för detta.

En flyttprocess kan vara både jobbig och tidskrävande och vi vet att du som kund kan ha egna specifika behov och önskemål.

Det är viktigt att det blir som du har tänkt dig! Var därför inte rädd för att berätta om dina behov och önskemål. Vi sätter dig som kund i fokus och ser till att allt från packning av ditt bohag till transport sker med omsorg.

Låt oss underlätta för dig – vi finns här av just den anledningen.

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Kalmar

Tack för att du tittade hit

Begär en fri offert och pröva gärna oss!
Är du fortfarande osäker på om vi är rätt val, så rekommenderar vi att ni läser våra recensioner eller slår oss en signal så kan vi prata vidare. Vi finns här för att underlätta allt som rör flytten för dig.

– Varmt välkommen att höra av dig!

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster