Flyttfirma på Gotland

Flytt & Städ Sverige AB är ett flytt– och städföretag som expanderar varje dag. För att detta skall vara möjligt är det absolut viktigaste att du som kund känner dig 100 % nöjd efter en avslutad flytt anordnad av oss.

Flytt & Städ Sverige AB tillhandahåller företag och privatpersoner en lösning som ser till helheten när behovet av flytthjälp finns. Vi erbjuder inte bara flytthjälp på Gotland utan i hela Sverige och Europa.

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Boka flyttfirma på Gotland

Då vår personal är energiska, professionella och pålitliga finns det all anledning att kontakta oss för en offert eller ett första samtal. Vi vågar lova att majoriteten av våra kunder är mycket nöjda och återkommande genom att de antingen kommer tillbaka för ett nytt uppdrag eller att de rekommenderar oss till andra, exempelvis inom familjen eller vänkretsen.

Exempel på några tjänster är flytthjälp, packning, demontering, röjning och frakt till tipp, flyttstädning, montering och magasinering.

Välkomna att höra av er!

Flyttfirma

* Både företagsflytt och företagsflytt
* Säker och effektiv flytt
* Hela flytten eller delar av flytten
* Med kunden i centrum
* RUT-avdrag

Trygghet är en självklarhet

* Alltid med en städad bil för att undvika skavmärken på bohaget
* Vi skyddar ert bohag med mjuka täcken och packar självfallet på rätt sätt
* Skulle något oväntat skadas har vi försäkring via Protector Forsikring ASA
* Som alla seriösa flytt- och transportföretag har vi naturligtvis trafiktillstånd
* Vi erbjuder naturligtvis kostnadsfri offert

Smidig flytt med oss på Flytt & Städ Sverige AB

* Det är naturligtvis en hel del att tänka på inför en flytt
* Tillsammans med er planerar vi flytten
* Offerten kommer att vara tydlig så att ni enkelt skall se vad det kostar och vad som ingår
* Ni kan känna er trygg med att vi hjälper er från dörr till dörr
* När vi packar hanterar vi ert bohag med omsorg för att skydda bohaget

Fakta om Gotland

Gotland är ett svenskt landskap i Östersjön och samtidigt Sveriges största ö. Ön ligger belägen ungefär 10 mil från fastlandet. Även de omkringliggande öarna Fårö, Karlsöarna, Gotska Sandön, Östergarnsholm samt flera mindre öar hör till landskapet.

På Gotland bor det ungefär 58000 personer varav 24000 bor i Visby men under sommaren besöker en mängd turister vår största ö.

För de som är intresserade av historia så finns mycket att upptäcka som de 92 kyrkorna från medeltiden samt Visby ringmur som är 3,4 km lång. Visby ringmur byggdes mellan åren 1250-1288 och blev ombyggd och tillbyggd under 1300-talet.

Kända personer är bland andra vetenskapsmannen Christopher Polhem som föddes i Visby 1661, regissören Ingmar Bergman som tillbringade en stor del av sitt liv på Fårö. Även filmerna om Pippi Långstrump har en anknytning till ön då de spelades in på Gotland men framför allt i Visby.

Högskolan på ön har funnits etablerad sedan 1998 även om utbildning via andra universitet och högskolor fanns redan tidigare.

Gotland är en betydande jordbruksbygd och den agrara sektorn tillsammans med turismen sysselsätter flest människor om man bortser från den offentliga sektorn.

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster