Flyttfirma i Visby

Flytt & Städ Sverige AB är en flyttfirma som vuxit kraftigt sedan starten.

Detta har enbart varit möjligt tack vare våra fina kunder. För att detta ska fortsätta på samma sätt är det absolut viktigaste att du som kund känner dig helt nöjd både under och efter avslutad flytt.

Vi har självklart både trafiktillstånd och försäkring vilket gör att ditt bohag lämnas över till trygga händer. Olyckor händer sällan men skulle något mot förmodan hända så får du full ersättning – din trygghet är viktigast vilket är en självklarhet. Du ska kunna anlita en flyttfirma och känna 100% trygghet – det är vad vi vill ge dig.

Flytt & Städ Sverige AB erbjuder företag och privatpersoner en helhetslösning när behovet av flytthjälp finns i Visby och på hela Gotland samt i hela landet och även utanför landet.

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Boka flyttfirma i Visby

Att anlita rätt flyttföretag kan vara lite av en djungel. Via vår hemsida försöker vi förmedla tillit och trygghet för det är precis det vi vill ge dig och kommer att ge dig när du anlitar oss. Du kan dessutom begära offert direkt via hemsidan – svar inom 24 timmar. Har du övriga frågor eller funderingar välkomnar vi dig att kontakta oss – vi står till din tjänst.

Med vår nöjd kundgaranti garanterar vi att du kommer att bli helt nöjd. Vi har även en prisgaranti som gör att vi möter priset du kan ha fått från en av våra konkurrenter. Vi hjälper till med det du önskar, hela eller delar av flytten såsom packning, demontering, röjning och frakt till tipp, flyttstädning, montering och magasinering.

Flytt & Städ Sverige AB – ett komplett flyttföretag. Vare sig du vill ha hjälp med att flytta ett kassaskåp, ett piano, ett tungt skåp eller hela bohaget så hjälper vi dig på bästa sätt.

Läs gärna våra fina recensioner på reco.se och Google. Du kan lugnt lämna över ansvaret för hela eller delar av flyttprocessen till oss.

Hjärtligt välkomna med er förfrågan!

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Visby

flyttfirma i visby

Flyttfirma i Visby

* Vi erbjuder er som kund både privatflytt och företagsflytt
* Vi erbjuder er en effektiv och säker flytt
* Hela flytten eller delar av flytten
* Kunden i fokus
* RUT-avdrag

Trygghet

* Vi kör alltid med en städad bil för att undvika skavmärken på bohaget
* Vi skyddar ert bohag med täcken och packar så klart på rätt sätt
* Om något mot förmodan skadas så har vi försäkring via Protector Forsikring ASA
* Precis som alla seriösa flytt- och transportföretag har vi givetvis trafiktillstånd

Smidig flytt

* Allti fria offerter
* Vi planerar flytten tillsammans
* Självfallet kommer en offert från oss att vara tydlig så att ni enkelt ser vad det kostar
* Naturligtvis ska ni känna er trygg med att vi hjälper er med allt från A till B

Intressant om Visby

Visby som ligger vackert belägen på Gotlands nordvästra kust är en stad med anor från vikingatiden. Antalet invånare är närmare 24000 vilket kan jämföras med de närmare 59000 personerna som bor på hela Gotland.

Staden var tidigare en viktig stad i handelsförbundet Hansan där främst tyska städer eller städer dominerade av Tyskland ingick under medeltiden fram till mitten av 1600-talet. Andra städer i Hansan var exempelvis Falsterbo, Lübeck, Hamburg, Bergen, Riga, Danzig och Novgorod.

Staden är vidare känd för ringmuren som omger den medeltida delen av staden och muren är en stor bidragande orsak till att staden nu är en världsarvsstad.

Varje sommar hålls Almedalsveckan i Visby som är ett viktigt forum där företrädare för Sveriges politiska partier, intresseorganisationer och företag diskuterar viktiga samhällsfrågor och politik.

Ett annat känt evenemang som går av stapeln varje år är medeltidsveckan som är en festival som anordnats sedan 1984. Temat är brandbeskattningen av Visby år 1361 av den danske kungen Valdemar Atterdag. Under veckan pågår olika spel och tävlingar samtidigt som deltagarna bär medeltida kläder.

Övriga sevärdheter i Visby är exempelvis S:t Nicolai kyrkoruin, Visby Domkyrka, ett flertal kyrkoruiner, medeltida hus, Gotlands museum och Botaniska Trädgården.

Visby som är en betydande turiststad tillsammans med hela Gotland är en av de krogtätaste städerna i vårt land. Det finns en mängd olika matställen att äta på och under sommaren stiger antalet till det dubbla och ännu mer.

Näringslivet har en mycket stark ställning på Gotland med nästan 7000 företag där besöksnäringen och jordbruket är de viktigaste näringsgrenarna. När det gäller utbildning finns sedan år 2013 Uppsala Universitet – Campus Gotland.

Visby IBK och Visby Ladies Basket Club är två lag som spelar i högsta divisionen i respektive idrottsgren.

Några kända personer från Visby är sångaren Susanne Alfvengren, skådespelaren Hjördis Pettersson och friidrottaren Ulle Hed.

För att ta sig till Visby och Gotland är färjan en viktig rutt med avgångar från Nynäshamn, Västervik och Oskarshamn. Det går även att nå Visby med flyg där Bromma och Arlanda är de viktigaste inhemska flyglinjerna.

Vill du ha en smidig och trygg flytt till eller från Visby? Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig.

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Visby

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster