Städfirma i Tranås

Flytt & Städ Sverige AB är en etablerad firma inom städ.

Vi hjälper dig med din städning oavsett vad vilket städbehov du har. Vår städfirma älskar städning och kontakten med människor. Vi erbjuder städning med engagemang, effektivitet, noggrannhet och hög servicenivå i Tranås eller på annan aktuell ort. Vår personal har den utbildning som krävs för städyrket.

Som städfirma hjälper vi privatpersoner, företag och offentliga aktörer som exempelvis kommuner.

Begär offert

städfirma i Norrköping

Vad tycker våra kunder?

Vi hjälper dig med städningen i Tranås

Vår städfirma underlättar för dig genom att vi sparar in tiden det tar för dig att städa själv. Har du en full kalender och svårigheter att få tiden att räcka till kan det vara en god idé att lämna över städningen till en städfirma i exempelvis Tranås. Städning kräver också en hel del energi och vi avlastar gärna dig så att du kan spara energin till annat som är nödvändigt att ta tag i.

Välkommen att höra av dig om du har någon fundering på ett städupplägg eller någon fråga om städning. Önskar du redan nu en städoffert går det bra att fylla i ett av våra offertformulär för städ som finns här på vår hemsida. Vill du hellre skicka ett vanligt mejl eller ringa oss angående städningen går det naturligtvis bra det också. Vår prisbild håller sig bra i jämförelse med andra firmor inom städning vilket du kommer att märka när du tar del av vår städoffert.

Med dagens RUT-avdrag är det förmånligt att anlita vår firma i Tranås eller för andra tjänster om det skulle vara aktuellt. Med RUT-avdraget reduceras arbetskostnaden för städningen med så mycket som 50% vilket får ses som mycket förmånligt. Vi sköter om kontakten med Skatteverket och administrerar avdraget för städningen.

Som städfirma erbjuder vi alla tjänster inom städning i Tranås med omnejd.

Begär offert

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Tranås

Begär offert för städ

Begär offert

Prislista städjänster