Flyttfirma Haninge

Flytt & Städ Sverige AB är en etablerad flyttfirma i Haninge med en betydande kunskap och erfarenhet inom flyttbranschen.

Vi hjälper er gärna med flytten i Haninge och orterna runtomkring.

50% prisreducering via Rut-avdraget
Bra recensioner via Reco: 4,4/5,0
Prismatchning av annan flyttfirma
Försäkrat, trafiktillstånd och trygghet

Vår flyttfirma erbjuder alla tjänster inom flytthjälp – hög service och bra prisnivå med kvalitet!

Välkommen att kontakta oss om ni har en fundering eller önskar en flyttoffert.

Din flyttfirma i Haninge

Begär gratis offert
Recensioner

flyttfirma

Vad tycker våra kunder?

Boka flyttfirma i Haninge

I samband med en flytt är det mycket att hålla reda på. En mängd saker ska göras innan allt är klart och iordningställt på nästa adress och det behövs planeras i god tid, kanske flera månader innan flyttdagen.

Exempel på olika saker som ska göras är att ändra adress, sortera det som ska med till nästa adress, köra bort saker, packa i flyttkartonger, montera ner olika saker, bära ut och bära in bohaget och så vidare.

Låt oss hjälpa er med det som ni önskar hjälp med. Vi kan exempelvis hjälpa till med att packa, bära, transportera, rengöra, demontera och montera, forsla bort och så vidare. Det betyder att ni istället har mer energi till allt annat som också ska göras under några hektiska veckor eller dagar. Om ni anlitar oss kan ni förvänta er en mycket bra flyttservice.

Vi hjälper alla som har behov av flytthjälp som privatpersoner, kommuner, företag, föreningar och så vidare. Vi har även en mängd andra tjänster som vi gärna erbjuder. Kontakta oss gärna om ni har någon fundering eller önskar en flyttoffert/pris.

Via Reco.se har vi många fina kundbetyg där snittet är 4,4/5,0 och dessa är vi mycket stolta över. Låt oss hjälpa er med flytten i Haninge med omnejd. Även på någon helt annan ort om det skulle vara aktuellt.

Hör gärna av er – vi hjälper till med flytten!

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB i Haninge

Flytt med rimliga priser och god säkerhet

Med dagens RUT-avdrag är det fördelaktigt att anlita en firma som hjälper till med flytten i Haninge. Via Skatteverket minskas kostnaden för arbetet med flytten med så mycket som 50%. Det gäller även för andra tjänster inom flytt som exempelvis packningen om den görs i samband med flytten. Kontakta oss gärna om ni undrar något om RUT, hur det går till eller vilka tjänster som ingår.

När det gäller alla de dokument som en flyttfirma måste ha för att bedriva verksamhet kan vi garantera er att vi har stenkoll på allt det där. Vi lämnar inget åt slumpen. Vi har trafiktillstånd precis som alla andra flyttfirmor som är seriösa. Vår flyttpersonal har den utbildnings som krävs för att hantera bohag på ett bra sätt utan att onödiga skador inträffar. Vi har de försäkringar som krävs.

Även om vi har alla de papper och dokument som krävs så är vi naturligtvis ändå mycket försiktiga när vi hanterar era ägodelar. Vi skyddar allt med filtar, täcken, spännband, skyddsplast och så vidare. På flyttbilen packar vi in allt på ett bra och säkert sätt så att lasten ligger still. Vi kör även flyttbilen på ett bra, säkert och lugnt sätt.

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Flyttfirma Haninge

Tecknad figur som lyfter en tung låda

Begär offert

Begär offert

Prislista flyttjänster