Städfirma i Enköping

Vi hjälper dig gärna med städningen i Enköping så att du istället får tid över till allt annat som måste göras.

Då vi har en utbildad, effektiv och noggrann städpersonal kan vi lova ett resultat till mycket god kvalitet samtidigt som vi tänker på miljön när vi städar.

Vår städfirma hjälper till med olika tjänster som exempelvis flyttstädning, hemstädning, dödsbostädning eller andra städuppdrag – vi hjälper dig.

Fokus är på ett professionellt och personligt bemötande samt att alla våra kunder ska känna sig nöjda med oss efter det att städuppdraget är slutfört. Vi hjälper dig och erbjuder en personal som är noggrann, effektiv och serviceinriktad.

Begär offert

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB

städfirma i Norrköping

Vad tycker våra kunder om vår städfirma?

Låt oss ta hand om din städning i Enköping

Som städfirma i Enköping vill vi gärna hjälpa till med städningen av din bostad, ditt kontor eller vad det än handlar om för utrymme. Vi ser till att det blir ett rent, välstädat och fräscht resultat som du blir nöjd med.

Städhjälp i toppklass lovas!

Med dagens RUT-avdrag som vi administrerar tillsammans med Skatteverket medför det att kostnaden för städningen reduceras med 50% vilket är mycket förmånligt. Avdraget finansieras via vår skattsedel. Viktigt är att undersöka om det finns avdrag att nyttja om avdraget tidigare under året har använts. Det är även nödvändigt att det finns en inkomst som avdraget kan ställas mot.

Önskas ett prisförslag på städning så är det bara att återkoppla till vår städfirma här i Enköping för en offertförfrågan här via hemsidans olika formulär. En annan väg är att ringa oss, chatta med oss eller skicka ett mejl angående städningen.

Som seriös städfirma i Enköping har vi naturligtvis alla försäkringar som krävs för att bedriva städverksamhet.

Begär offert

Effektiv, seriös och noggrann städning i Enköping.

Välkommen till Flytt & Städ Sverige AB
Städfirma Enköping

Begär offert för städ

Begär offert

Prislista städjänster