Prisförslag direkt

Flyttstädning Linköping

Hos oss kan du räkna med en städning som håller måttet och blir godkänd!
Linköping och dess närområde eller annan aktuell ort.

Varmt välkommen till Flytt & Städ Sverige AB i Linköping

Flyttstädning i Linköping med garanti

Som etablerad aktör inom städning vet vi hur en flyttstädning ska utföras så att den blir godkänt när det är dags för besiktning. Vår personal är erfaren och duktigt så du behöver inte oroa dig för resultatet, det kommer att bli toppenbra.

Städningen är ju den sista pusselbiten som ska till innan det gamla boendet helt kan lämnas över till en ny hyresgäst eller en ny ägare. Som de flesta vet så är ofta energin på upphällningen när detta moment ska påbörjas, speciellt om själva flytten gjorts på egen hand.

Slit inte med detta tunga moment utan låt oss hjälpa er med städningen. Om ni frågar oss om ett prisförslag kommer ni att märka att det är mycket förmånligt att låta en firma ta hand om städningen då RUT-avdraget är mycket generöst. Fokusera istället på ert nya boende eller nya lokal för er verksamhet.

Varmt välkommen att kontakta oss för en offert. Det går bra att fylla i offertformulär här på sidan, chatta med oss, ringa till oss eller skriva ett vanligt mejl. Räkna med att städningen blir godkänd då vi erbjuder en seriös flyttstädning i Linköping eller kanske på annan ort om det är aktuellt – med kvalitetsgaranti.

En flyttstädad lägenhet

Städutrustning och RUT-avdraget

När vi kommer till dig för att flyttstäda tar vi med allt som behövs för städningen, städmaterial och utrustning.

Tänk på att vårt fina RUT-avdrag reducerar kostnaden för arbetet med så mycket som 50% vilket får ses som mycket förmånligt. Det gäller flyttstädning och andra städtjänster samt en hel del andra tjänster som ingår i hushållsnära tjänster.

Vi administrerar RUT-avdraget via Skatteverket så det behöver du inte tänka på. Det enda som krävs är att vi får personnumret så att vi kan anmäla det till Skatteverket i samband med redovisningen av fakturan.

Det kan vara klokt att undersöka med Skatteverket hur mycket av RUT-avdraget som kan nyttjas. Det är oftast inte något problem då de flesta har möjlighet att dra av så mycket som 75000 kr per år, men kan vara ett problem om det inte finns någon inkomst att dra av emot eller om en stor del redan har nyttjats för andra hushållsnära tjänster.

Seriös flyttstädning i Linköping.

Vad ingår i flyttstädningen?

I en flyttstädning i exempelvis Linköping ingår alla moment som krävs för att städningen ska bli godkänd så du behöver inte oroa dig för något. Dock ingår inte sanering av en misskött bostad i det normala priset – vi kan dock åta oss även sådana uppdrag.

Vi kan hjälpa till med hela städningen i samband med flytten eller delar av städningen – det som önskas helt enkelt.

Kvalitetsgaranti lämnar vi på alla våra uppdrag så du kan känna dig lugn och istället sikta in dig på det nya boendet eller den nya verksamhetslokalen.

Varmt välkommen att kontakta oss på Flytt & Städ Sverige AB i Linköping för ett prisförslag, en diskussion eller om det finns någon fråga eller fundering på det här med städningen i samband med flytten. Önskas ett prisförslag går det bra att fylla i ett offertformulär, chatta med oss, mejla oss eller ringa oss – det som känns lättast.

Via följande knapp går det att läsa mer om vad som ingår i en normal flyttstädning.

Vad ingår

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttstädning Linköping

Begär ett prisförslag för din flyttstädning i Linköping eller på annan ort

  Dina Uppgifter

  Datum för städning:

  Ditt boende

  Adress:
  Postnummer:
  Ort:
  Boyta:
  Biyta:
  Antal rum:
  Boendeform:
  Våningar:
  Källarförråd:
  Vindsförråd:
  Garage:
  Annat:

  Övrig Information

  Ugnsplåtar
  Diskmaskin
  Torktumlare
  Tvättmaskin