Flyttstädning Linköping

Vi hjälper till med flyttstädning i Linköping, dess närområde eller annan aktuell ort. Hos oss kan du räkna med en städning som håller måttet och blir godkänd!

Varmt välkommen till Flytt & Städ Sverige AB i Linköping

Flyttstädning i Linköping med garanti

Som etablerad aktör inom städ vet vi hur en flyttstädning ska utföras så att den blir godkänd inför besiktning. Vår erfarna och skickliga personal tar hand om städningen så att du ska kunna känna dig trygg med resultatet.

Flyttstädningen utgör den sista pusselbiten innan det gamla boendet överlämnas till en ny hyresgäst eller ägare. Vid detta skede brukar energin vara låg, särskilt om man redan gjort flytten på egen hand.

Slit inte med detta tunga moment utan låt oss hjälpa er med städningen. När ni begär en offert från oss kommer ni märka att det är fördelaktigt att anlita oss för städningen, med tanke på det generösa RUT-avdraget. Fokusera istället på ert nya boende eller lokal för er verksamhet.

Varmt välkommen att kontakta oss för en offert. Det går bra att fylla i offertformulär här på sidan, chatta med oss, ringa eller maila. Räkna med att städningen blir godkänd då vi erbjuder en seriös flyttstädning i Linköping – med kvalitetsgaranti.

flyttstädning i norrköping

Städutrustning och RUT-avdraget

När vi utför flyttstädning hos dig tar vi med oss allt nödvändigt städmaterial och utrustning.

RUT-avdraget medför en betydande reducering av arbetskostnaden med upp till 50%, vilket är mycket förmånligt. Detta avdrag är tillämpligt för flyttstädning och andra städtjänster, samt andra hushållsnära tjänster.

Vi administrerar RUT-avdraget via Skatteverket så det behöver du inte tänka på. Det enda vi behöver är ditt personnumret så att vi kan anmäla det till Skatteverket i samband med redovisningen av fakturan.

Det kan vara klokt att kontrollera med Skatteverket hur mycket av RUT-avdraget som kan nyttjas. Normalt sett är det sällan ett problem, då de flesta har möjlighet att dra av upp till 75 000 kronor per år. Det kan dock uppstå problem om det saknas tillräcklig inkomst att göra avdraget mot eller om en stor del av avdraget redan utnyttjats under året.

Vi hjälper dig med flyttstädning i Linköping.

Vad ingår i flyttstädningen?

I vår flyttstädning i Linköping inkluderas alla nödvändiga moment för att säkerställa en godkänd städning, så du behöver inte oroa dig för något. Observera dock att sanering av misskötta bostäder inte ingår i det vanliga priset, men vi kan ta oss an sådana uppdrag efter överenskommelse.

Vi erbjuder antingen fullständig eller delvis städning i samband med flytten – helt enligt dina önskemål.

Alla våra uppdrag har kvalitetsgaranti, vilket ger dig trygghet att fokusera på det nya boendet eller den nya lokalen för din verksamhet.

Varmt välkommen att kontakta oss på Flytt & Städ Sverige AB i Linköping för prisförslag, diskussion eller om du har frågor gällande flyttstädning. För prisförslag kan du fylla i vårt offertformulär, chatta med oss, maila eller ringa oss – det som känns lättast.

Klicka nedan för att läsa mer om vad en normal flyttstädning innefattar.

Vad ingår

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttstädning Linköping

BEGÄR OFFERT FLYTTSTÄDNING

Offert flyttstädning