Flyttstädning Motala

Vi hjälper dig med flyttstädning i Motala. Lägg stressen bakom er och låt en professionell och prisvärd städfirma ta hand om det istället!

Välkommen till oss på Flytt & Städ Sverige AB i Motala

Flyttstädning i Motala- med kvalitetsgaranti

Vi gör det som krävs för att flyttstädningen blir godkänd – till ett fast pris!

Det innebär att om eventuella brister upptäcks av den som ska flytta in efter er, hyresvärden eller besiktningsmannen, så är det vårt ansvar att åtgärda dessa brister utan extra kostnad.

Vanligtvis godkänns våra flyttstädningar redan vid första försöket, men det kan hända att något missas. Oavsett om det beror på en kommunikationsmiss mellan städpersonalen eller annat, återkommer vi för att rätta till detta utan extra kostnad – det är vad det fasta priset inkluderar.

flyttstädning i norrköping

Städmaterial och RUT-avdrag

Att flyttstäda är tungt och tar dessutom en hel del av energiförrådet. I ett livspussel med mängder av andra saker som måste tas om hand så är inte en flyttstädning helt optimal.

Här kommer vi in i bilden!

Med RUT-avdraget kan vi dessutom dra av 50% av arbetskostnaden vilket innebär att det blir väldigt förmånligt att överlämna detta moment åt en erfaren aktör i stället.

Vi har många goda verifierade kundomdömen. Kika gärna på dessa och kontakta oss därefter för att få ett helt gratis prisförslag. Då kan du fundera i lugn och ro innan du bestämmer dig.

BEGÄR OFFERT FLYTTSTÄDNING

Offert flyttstädning