Prisförslag direkt

Flyttstädning Motala

Lägg stressen bakom flyttstädningen bakom er och låt en professionell och prisvärd städfirma i Motala ta hand om detta i stället!

Välkommen till oss på Flytt & Städ Sverige AB i Motala

Flyttstädning med kvalitetsgaranti i Motala

Vi gör det som krävs för att flyttstädningen blir godkänd – till ett fast pris!

Det betyder att om brister upptäcks av den som skall flytta in efter er, av hyresvärd eller besiktningsman så ligger det i vårt ansvar att komma tillbaka och åtgärda dessa brister utan någon extra kostnad.

Oftast blir flyttstädningarna vi utför godkända redan efter ett första försök men det händer såklart att något missas, om det så handlar om brist i kommunikationen mellan de som är ute och städar eller något annat – vi kommer tillbaka och åtgärdar, det är vad det fasta priset är till för.

Godkänd flyttstädning i Motala till ett fast pris!

En flyttstädad lägenhet

Städmaterial och RUT-avdrag

Att flyttstäda är relativt tungt och det tar dessutom en hel del av energiförrådet. Fast i ett livspussel med mängder av andra saker som måste tas om hand så kanske inte en omständig flyttstädning på detta är så optimalt.

Här kommer vi in i bilden!

Med rutavdraget kan vi dessutom dra av 50% av arbetskostnaden så det innebär att det är väldigt förmånligt att överlämna detta moment åt en erfaren aktör i stället.

Vi har många goda verifierade kundomdömen, kika gärna på dessa och kontakta oss därefter för att få ett helt gratis prisförslag – så kan du fundera i lugn och ro innan du bestämmer dig.

Begär offert för er flyttstädning i Motala, eller annan ort

  Dina Uppgifter

  Datum för städning:

  Ditt boende

  Adress:
  Postnummer:
  Ort:
  Boyta:
  Biyta:
  Antal rum:
  Boendeform:
  Våningar:
  Källarförråd:
  Vindsförråd:
  Garage:
  Annat:

  Övrig Information

  Ugnsplåtar
  Diskmaskin
  Torktumlare
  Tvättmaskin