Flyttstädning Eskilstuna

Vi erbjuder en proffsig, prisvärd och effektiv flyttstädning i
Eskilstuna med omnejd, även på flera andra orter

Välkommen till oss på Flytt & Städ Sverige AB i Eskilstuna

Flyttstädning med kvalitetsgaranti

Som seriös firma inom städning vet vi vad som krävs för att flyttstädningen ska bli godkänd. Vår duktiga personal i Eskilstuna har den erfarenhet och den utbildning som krävs för flyttstädning och andra tjänster inom städning. När vi är klara med städningen kommer ni att få ett skinande rent resultat – och alla är nöjda och glada.

Ni behöver inte oroa er för städningen utan ni kan lugnt fokusera på ert nya boende istället.

En flytt kräver ju en hel del energi och tankar innan allt är på plats. Då kan det vara skönt att slippa det tunga moment som en flyttstädning innebär. Välkommen att kontakta oss för en offert, en diskussion eller om ni bara har en enkel fråga. Via oss kan ni räkna med en effektiv, noggrann och seriös flyttstädning i Eskilstuna eller kanske på annan ort. Vi har naturligtvis garanti på städningen!

flyttstädning i norrköping

Städmaterial och RUT-avdrag

Vi tar med all städutrustning och städmaterial som behövs för er flyttstädning så det är inget ni behöver tänka på.

Viktigt att tänka på är dock att RUT-avdraget som reducerar arbetskostnaden med så mycket som 50% även gäller för flyttstädning. RUT-avdraget finansieras via skattsedeln och administreras av Skatteverket i samarbete med oss som erbjuder städning i samband med flytt och andra hushållsnära tjänster.

Ni behöver inte tänka på något som har med avdraget att göra mer än att meddela oss ert personnummer så att vi kan administrera avdraget.

Om ni tidigare har nyttjat avdraget under året så kan ni kontrollera via skatteverket hur mycket avdrag det finns kvar att nyttja. Beloppet är idag 75000 kr per person och år.

Vad ingår i en flyttstädning?

I en normal flyttstädning ingår alla moment tills städningen är klar och godkänd. Vi kan även hjälpa till med delar av städningen om ni önskar det – vi hjälper er med det ni önskar.

På våra jobb lämnar vi alltid kvalitetsgaranti så att ni kan känna er lugna och fokusera på allt annat som måste tas om hand i samband med er flytt.

Välkommen att kontakta oss via offertformulär, vanligt mejl, chatt eller om ni hellre vill ringa oss. Vi återkopplar med ett prisvärt förslag på er städning snarast möjligt.

Genom att klicka på följande knapp kan ni läsa mer om vad som ingår i en flyttstädning i exempelvis Eskilstuna.

Vad ingår

Flytt & Städ Sverige AB
Flyttstädning Eskilstuna

Begär offert för er flyttstädning i Eskilstuna eller annan ort

  Dina uppgifter

  Datum för städning:

  Ditt boende

  Adress:
  Postnummer:
  Ort:
  Boyta:
  Biyta:
  Antal rum:
  Boendeform:
  Våningar:
  Källarförråd:
  Vindsförråd:
  Garage:
  Annat:

  Övrig information

  Ugnsplåtar
  Diskmaskin
  Torktumlare
  Tvättmaskin